Jump to content

Australian Open 2018

Featured Replies

Evo ga i viče, gde je ljubav i mir.
Trebo bi sam da se diskvalifikuje sa Toura na pet godina, mislim da to upravo i najavljuje.

Ne, jos je sirov ali bolji nego sto sam ocekivao protiv zilavog francuza, da je bio Simon... ne znam

Inviato dal mio U65GT utilizzando Tapatalk

• Replies 582
  • Views 39.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ko će biti sledeći protivnik?

edit: Našla, Ramos-Vinjolas

Edited by Arkadija

Nolo odbranio prošlogodišnje bodove na AO, čemu briga :1_grinning: Šalu na stranu, čim bi Gael uključio vitalne funkcije Nolo automatski u problemu, ali opet - ohrabruje što je Đokovićeva fizička spremnost delovala pristojno, na paklenoj temperaturi. Sa druge strane, nastavi li Nolo ovako, organizatori turnira će  u statistiku  uskoro uvrstiti i kategoriju "volej u mrežu", u čemu bi naš veselnik bio neprikosnoven :12_slight_smile:

Gofan se uvijek muči s Benetoom, ali ovo je ipak Australija i best of 5. Do sada najveće iznenađenje. Delpo sad mora da stigne do Federera kako zna i umije.

Monfis je bezobrazan. Ne mozes biti na skrgama ceo set, a onda normalno odigrati sledeci. Na svakom drugom-trecem turniru se ovako ponasa u bar jednom mecu. Ako ne mozes da igras, predaj i idi kuci. Zene uspevale da izdrze tri seta po onoj vrucini, a on crkao u drugom. Pa jedi govna.

ispala muguruza od 88-e na listi

ovo je iznenađenje, čak i za wta

a petković nakon provg dobijenog seta, popila biciklicu, mora da baš loše podnosi vrućinu

Na koje velikane nalece Novak pre Fedora? Nista nisam ispratio

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Author
1 hour ago, Malvo said:

Monfis je bezobrazan. Ne mozes biti na skrgama ceo set, a onda normalno odigrati sledeci. Na svakom drugom-trecem turniru se ovako ponasa u bar jednom mecu. Ako ne mozes da igras, predaj i idi kuci. Zene uspevale da izdrze tri seta po onoj vrucini, a on crkao u drugom. Pa jedi govna.

Ne mogu sada da se setim gde su igrali pre ovog poslednji put Nole i Monfils ali mislim da je bila ista priča. Ovaj je čas bio mrtav, čas je leteo po terenu, mislim da su ga čak i optuživali posle da je tankovao. Tako da, možda je to Monfilsova taktička zamisao za mečeve sa Novakom.

11 minutes ago, goofs said:

Na koje velikane nalece Novak pre Fedora? Nista nisam ispratio

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zverev, pa Tim/Vavrinka

45 minutes ago, Mil@n said:

Ne mogu sada da se setim gde su igrali pre ovog poslednji put Nole i Monfils ali mislim da je bila ista priča. Ovaj je čas bio mrtav, čas je leteo po terenu, mislim da su ga čak i optuživali posle da je tankovao. Tako da, možda je to Monfilsova taktička zamisao za mečeve sa Novakom.

U polufinalu US opena. Nije strategija samo za Novaka, nego onako, generalno.

9 minutes ago, aram said:

vava ce dispadne od ovog amera...

Zapravo, on je jedini velikan u četvrtini sa Novakom.

59 minutes ago, Mil@n said:

Monfils uvek tako igra, u jednom trenutku zombi sa reketom, u drugom ne može Bolt da ga stigne. :)

Zapravo, on je jedini velikan u četvrtini sa Novakom.
Amer? pa koliki (mu) je?