Ras Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Just now, simetrije said: Ovaj meč kao nekada sa Endijem u Australiji - jedan set, jedan sat. Srećom, dosta je zanimljivije za gledanje Zaboravljaš SF 2012?
James Marshall Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Gledam ovaj Novakov štab, djeluje kao da je okupljao ekipu za zezanje u kafani i pičarenje, Agasi, Štjepanek ali ovo na mreži je wtf
simetrije Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 2 minutes ago, Ras said: Zaboravljaš SF 2012? Uf, zaboravio, taj je bio izuzetak, i to kakav.
steins Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Ne mogu ljudi. Duplira mi se nivo kiseline u želucu kad gledam ovo Novakovo prenemaganje, ovaj tifusarski pogled, ovo nasilno ortačenje i hiperhipsterizam.Odo da spavam. Javite mi ako Federer udje u Djovaka.Послато са LG-M700 уз помоћ Тапатока
Time Crisis Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 U principu nije ovo loše za praktično prvi stvarno ozbiljan meč posle 6 meseci neigranja, ali ima Nole još da radi dok se vrati blizu top nivoa.
FPLS Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Ni na sta ne lici ovo sto igra. Podseti u nekim momentima na Jelenu Jankovic. I smucio mi se vise sa ovim prenemaganjem na ivici predaje, malodusnoscu, bolnim grimasama, pogledima u nebo i slicno. Odvratan govor tela. Jebali ga Pepe i Jelena, te ga jebali. U kombinaciji sa Banjcem, gledanje ovog meca je cist mazohizam.
levi Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 (edited) 11 minutes ago, FPLS said: Ni na sta ne lici ovo sto igra. Podseti u nekim momentima na Jelenu Jankovic. I smucio mi se vise sa ovim prenemaganjem na ivici predaje, malodusnoscu, bolnim grimasama, pogledima u nebo i slicno. Odvratan govor tela. Jebali ga Pepe i Jelena, te ga jebali. U kombinaciji sa Banjcem, gledanje ovog meca je cist mazohizam. znači vratio se korenima, takav je bio na početku karijere pre nego što je upoznao Pepea Edited January 22, 2018 by levi
MiddleClass Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 Gotovo. Simpaticni Korejac moze da pakuje kofere. Kakav preokret Nola.
1n54jd3r Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 (edited) Ludilo Cunga...svaka cast! Kakve uglove hvata iz ocajnicke defanzive...impresivno Edited January 22, 2018 by 1n54jd3r
Kreator Posted January 22, 2018 Posted January 22, 2018 sve čestitke čungu. želim mu da osvoji aus open.
Recommended Posts