January 16, 20187 yr A taman sam se potrudio da otvotim( napravio sam i poll) Kod muskaraca uzima Nadal, kod zena je težko dati prognozu Edited January 16, 20187 yr by Cash
January 16, 20187 yr Author Pa đe je tvoj? Nek brisnu ovaj, nema veze. (Pošto si ti već napravio i poll :D) Ako Đoko prođe prva 3, 4 kola rutinski i na tome izgradi samopouzdanje, može do samog kraja. Nije da je baš ostatak tura u top formi.
January 16, 20187 yr Author Bušard može da uzme samo tvoje srce druže Cash i ništa više Sa ženama se ne bih ni usudio da pogađam.
January 16, 20187 yr Genie i Belinda bi bio finale za moju dusu. Belinda ima sanse da daleko dogura nakon sto je Venus poslala kuci. Genie sad protiv Halep mislim da može Simoni da napravi problem.
January 16, 20187 yr Nadalov žrijeb je sprdnja. I ovako bi vjerovatno bio favorit, ali bukvalno svi koji mogu da mu pomrse račune su u donjoj polovini. Kirjos/Dimitrov mogu da mu uzmu set u polufinalu i to bi bilo to.
January 16, 20187 yr 52 minutes ago, Cash said: Genie sad protiv Halep mislim da može Simoni da napravi problem. Ja sam ubedjen da ce omalena rumunka da je otrese
January 16, 20187 yr 59 minutes ago, ubibobi said: Ja sam ubedjen da ce omalena rumunka da je otrese Nadam se da do toga neče doci bio bi to prevelik bol za moju dusu
January 16, 20187 yr 2 hours ago, Cash said: Nadam se da do toga neče doci bio bi to prevelik bol za moju dusu U to ime navijajmo za zgodnu kanadjanku!
January 16, 20187 yr Rafa uzima. A i voleo bih to, da pojuri dedu bar u broju GS kad vec ovaj nas ne moze