August 13, 20186 yr Imam osećaj da se za USO sprema opasno krljanje. Dečice, sklonite se, ovo je igra za odrasle...
August 13, 20186 yr 44 minutes ago, April said: Imam osećaj da se za USO sprema opasno krljanje. Dečice, sklonite se, ovo je igra za odrasle... +1 finale djokovic - del potro.
August 13, 20186 yr Author +1 Vajda dosao juce u Sinsi i ostaje sa Novakom do kraja USO. Da dusebriznici ne brinu
August 13, 20186 yr Citam triput zaredom "Valjda je dosao..." i mislim da pricas o Pepeu [emoji17] Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
August 13, 20186 yr Author Poduva ga penzos Marej u prvom kolu od Puja ili kako se vec izgovora to prezime.
August 14, 20186 yr I naravno da opet kad se nameracim da gledam, pre njega igraju ceo dan svi po tri seta 500 hiljada sati
August 14, 20186 yr 4 hours ago, Tsai said: I naravno da opet kad se nameracim da gledam, pre njega igraju ceo dan svi po tri seta 500 hiljada sati kao nekad u srecna vremena, kad jelena ili ana cekaju da dementijeva zavrsi mec
August 14, 20186 yr Gledam kako se kretao rezultat i baš mi nesto ne uliva poverenje... Sad, ili je žešće tankovao ili je forma tek u procesu (sporog) dizanja. Videćemo sutra protiv Manarina, on je ozbiljniji protivnik. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
August 14, 20186 yr 57 minutes ago, Timmy said: Novak se mucio i mec trajao preko 2h. Valjda to nije los nagovestaj... Zadnjih xy godina Novakova forma u Sinsinatiju ne nagoveštava apsolutno ništa, čisto sumnjam da će i ove godine biti bitno drugačije.
August 14, 20186 yr takodje, njegove mrljave igre u prvim kolima takodje nista ne govore. sve u svemu, svi smo u magli. i navijaci, i njegov tim i on sam