duda Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 1 minute ago, Timmy said: Samo sam napisao sta ja licno vise pamtim Jasno Ja sam napisala da se ne slažem ma šta to značilo
mlatko Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Ajmo Ciciban![emoji41]Uhvatio bik buldoga izmedju dva valjka i cedi ga natenane...Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Zli Gli Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Mali se usro najstrasnije i pokazao da je dosao do finala vise zbog nevidjenog raspada protivnika nego svog kvaliteta. Pisa Rafa po njemu, sramota.
booyaka Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Malo se i istrošio posle tri uzastopna meča u tri seta.
duda Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Kako je dobar Nadal na mreži svaka čast A videh sada da Nole ne igra protiv Ducija, ne znam od kud to ?
mlatko Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 zajeban ovaj maliPokazao je zube u TB a Nadal je otkrio svoju poremecenost pripreme vaznih poena kod novog sistema. imace problema na USO, mozda ne bas prve nedelje ali posle svakako daInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Zli Gli Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Jako ruzan poen za Nadala kad je spasavao set loptu na 5:6 i 30:40, mreza ga izvukla. Ne moze se dobiti protiv njega bez pomoci srece a uglavnom je na njegovoj strani uvek, hoce ga bas...
booyaka Posted August 12, 2018 Posted August 12, 2018 Pokazao je zube u TB a Nadal je otkrio svoju poremecenost pripreme vaznih poena kod novog sistema. imace problema na USO, mozda ne bas prve nedelje ali posle svakako daInviato dal mio Redmi 4 utilizzando TapatalkDaj Bože, ali mislim da će da hendluju sa satom kao ovde, uključe ga kasnije, isključe ga na 2 sekunde pre kraja iako nije ušao u petlju za servis i tako potroši i 30 sekundi.
Timmy Posted August 12, 2018 Author Posted August 12, 2018 (edited) 1 hour ago, dùda said: Kako je dobar Nadal na mreži svaka čast A videh sada da Nole ne igra protiv Ducija, ne znam od kud to ? Nesto sam izgleda pogresno procitao, verovatno je pisalod a se pridruzio Novaku u 1. kolu edit. evo sta kaze b92, nije cudo sto sam shvatio pogresno. Quote On će se u glavnom žrebu Sinsinatija takmičiti sa Novakom Đokovićem koji je postavljen za desetog nosioca. Edited August 12, 2018 by Timmy
Timmy Posted August 12, 2018 Author Posted August 12, 2018 Inace, Duci ide na Raonica, a Novak na Jonsona. Igra i Filip, on protiv Hasea.
Timmy Posted August 13, 2018 Author Posted August 13, 2018 Taman dodjoh da napisem. Logican potez, dosta mu 1000 sa ova 2 mastersa.
Recommended Posts