duda Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Just now, aram said: fala... da ne kazem, znate +1 znamo
April Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 2 hours ago, aram said: Andrei fali samo malo samopouzdanja u kljucnim momentima, jedan dobar psiholog bi joj bio mudra investicija Jedino ne znamo da li radi sa curama
Timmy Posted January 16, 2018 Author Posted January 16, 2018 Dajte AO topic, red je majka mu strara...
Timmy Posted January 23, 2018 Author Posted January 23, 2018 Prvi veci skalp Kecmanovica - Tiafoe, 81. na listi, 2. nosilac na celendzeru u Newportu. Dobio Miomir prvi set, pa izgubio drugi,. Pomislio sam tada da je odlicno sto je i ovoliko odigrao. Kad vidim jutros on dobio treci. Bravo! Sledece kolo opet domaci igrac Kozlov, ali 160ti. Kecman je 213. ako dobije ide na 201.
mlatko Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Chung se pita...sta sam rekao? ipak je pokazao vise nego sto sam ocekivao i nadam se da ce igrati ove godine, bar na vecim turnirima.
Nesh Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 (edited) 1.18 kvota na Chunga. EDIT: Mislio sam da smo na topiku AO, ajd sad nek stoji tu kad ne gledam. Edited January 23, 2018 by Nesh
Timmy Posted January 25, 2018 Author Posted January 25, 2018 (edited) Kecmanovic lagano do QF gde ga ceka najlaksi protivnik do sada, Pobedom ulazi u 200. edit.sad gledam, samo je 1 mladji od njega ispred na listi, neki mali Kanadjanin os 17 leta. Edited January 25, 2018 by Timmy
renne Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Quote Francuska teniserka Aliz Korne nalazi se pod istragom Međunarodne teniske federacije (ITF) zbog kršenja antidoping pravila. 42. teniserka na WTA listi, koja je na Australijan openu ispala u trećem kolu od Belgijanke Eliz Mertens, mogla bi da bude suspendovana, ukoliko se potvrdi optužba ITF. Kako je saopštio Teniski savez Francuske (FFT) Korne se na teret stavlja propuštanje tri nasumična testiranja na doping sredstva u poslednjih godinu dana.
keitel Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 Valja reći da je Marko Miladinović u polufinalu juniorskog ozi opena. Nisam ga gledao do sada, ali po izjavama djeluje dosta kurčevito.
theanswer Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 kecmanoviću se lepo otvorilo sad u njuportu, klan, fratanđelo i garin su prolazni igrači, još ima dan pauze. iz gornjeg dela žreba za neko eventualno finale ostaje fric koji je solidan igrač ali ništa veći rang od tiafoe-a i kozlova. kada bi uspeo da uzme turnir bio bi oko 150. mesta već.
Recommended Posts