January 16, 20187 yr Ode Djetic - ono - rutinirano... A drug Nole poceo. A vi jos spavate. Nije to u redu, nije.
January 16, 20187 yr ne gledam, radim al' vidim rezultat - izuva ga onako bas skolski. ne znam da li taj tip nesto uopste zna al' po rezultatu izgleda ono "razlika u klasi".
January 16, 20187 yr Možda i iznenađujuće solidan Nolo. Odlično kretanje, brzina je i dalje tu. Pošto sajt AO ne radi (već drugi dan) mora se hvatati svaki kadar da bi se videlo nešto - konkretno, brzina servisa, uprkos promeni tehnike, nije se drastično promenila u odnosu na vreme zdravog lakta (prvi servis oko 180 km/h, jednom videh i 191, kod as servisa). E, sad, koliko je Young pouzdan pokazatelj forme, videćemo veoma brzo, u Nolovom delu žreba ima i kvalitetnijih imena, sasvim dovoljno
January 16, 20187 yr Evo gledam set ipo... Standardno mučenje oko privođenja meča kraju... Šta ja znam, nije to TO još uvek, pogotovo servis...Sent from my BLA-L29
January 16, 20187 yr 21 hours ago, Majo said: Nadal se vratio svojim starim majicama ''bronzana ramena orošena znojem'' , sad će klinke da uzdišu, opet e jbt, koji je bolid ova petkovićka, imala je meč u rukama, 4:0 i servis je bilo
January 16, 20187 yr Andrei fali samo malo samopouzdanja u kljucnim momentima, jedan dobar psiholog bi joj bio mudra investicija @dùda bobami ce i mnogi klinci duzdisu, ako nastavi s ovim roze oblekicama Edited January 16, 20187 yr by aram