Timmy Posted January 15, 2018 Author Posted January 15, 2018 Imas dole tenis za meraklije, sta kacis to ovde
iDemo Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Kara ovaj Lacko (Slovakia) ne vadi... Mis'im djetica kanadjanina.
iDemo Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Ode Djetic - ono - rutinirano... A drug Nole poceo. A vi jos spavate. Nije to u redu, nije.
aram Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Evo, evo, malo smo se uspavali gledaš li, liči li to na nešto?
iDemo Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 ne gledam, radim al' vidim rezultat - izuva ga onako bas skolski. ne znam da li taj tip nesto uopste zna al' po rezultatu izgleda ono "razlika u klasi".
simetrije Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Možda i iznenađujuće solidan Nolo. Odlično kretanje, brzina je i dalje tu. Pošto sajt AO ne radi (već drugi dan) mora se hvatati svaki kadar da bi se videlo nešto - konkretno, brzina servisa, uprkos promeni tehnike, nije se drastično promenila u odnosu na vreme zdravog lakta (prvi servis oko 180 km/h, jednom videh i 191, kod as servisa). E, sad, koliko je Young pouzdan pokazatelj forme, videćemo veoma brzo, u Nolovom delu žreba ima i kvalitetnijih imena, sasvim dovoljno
Max Morlock Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 Evo gledam set ipo... Standardno mučenje oko privođenja meča kraju... Šta ja znam, nije to TO još uvek, pogotovo servis...Sent from my BLA-L29
duda Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 21 hours ago, Majo said: Nadal se vratio svojim starim majicama ''bronzana ramena orošena znojem'' , sad će klinke da uzdišu, opet e jbt, koji je bolid ova petkovićka, imala je meč u rukama, 4:0 i servis je bilo
aram Posted January 16, 2018 Posted January 16, 2018 (edited) Andrei fali samo malo samopouzdanja u kljucnim momentima, jedan dobar psiholog bi joj bio mudra investicija @dùda bobami ce i mnogi klinci duzdisu, ako nastavi s ovim roze oblekicama Edited January 16, 2018 by aram
Recommended Posts