Arkadija Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Dobarrrr. Lagana pobeda za samopouzdanje na travi. Svi udarci su bili tu, cak je i ritern bio kao nekada.
booyaka Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Fino izdanje Novaka, i bilo je za pretpostaviti da će mu trava najviše odgovarati u ovom trenutku.
booyaka Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Kirjos u standardnom nezainteresovano - klovnovskom raspoloženju.
Arkadija Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Kakav bolid je Kirijos. Ovakav odnos prema igri je u rangu starijih rekrstivaca. Na mec lopte on udara nezsinteresovano, pa se hvata za kuk,pa jedva prebacuje preko mreze. I naravno, Mari se vraca u set. Pa da su se dogovorili, mislim da bi angazovanije igrao.
Ras Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Ne bih se složio da je Kirijos nezainteresovan, niti da je loše igrao - naprotiv! Slažem se da mu je govor tela očajan i da ga je teško gledati. Endi je pokazao da nije zarđao. Na žalost, meč je završio nizom grešaka (dve neiznuđene i dupla servis).
Zli Gli Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Mec je bio kao usporeni snimak, jedan Kveri na 80% bi preslisao obojicu danas.
Ras Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 28 minutes ago, Zli Gli said: Mec je bio kao usporeni snimak, jedan Kveri na 80% bi preslisao obojicu danas. Ne znam koji si ti meč gledao, ovo je bio vrlo visok nivo tenisa.
keitel Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 Kirjosa je teško gledati, dečko bi s ozbijnim trenerom i pristupom radu mogao da dominira već sada. Gledao sam na mahove i u jednom trenutku je iz čista mira odigrao tviner, gdje ćeš veći dokaz koliku kurcobolju ima.
Zli Gli Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 11 hours ago, Ras said: Ne znam koji si ti meč gledao, ovo je bio vrlo visok nivo tenisa. Kladio sam se pa sam gledao ceo drugi i treci set, prvi nisam. Uopste nisu trcali mnogo, pogotovo Kirgios, izgledalo mi kao neka malo jaca rekreacija dobrim delom meca.
Ras Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 I dalje mislim da smo gledali različite mečeve Proveri tiket!
Zli Gli Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 Prosao drugi set 12.5 vise i set i posle mec na Kirgiosa, ne brini za tikete, Mene nisu odusevili, tebe jesu, idemo dalje.
Arkadija Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Rutinski dobinen set protiv Dimitrova. U kljucnom momentu, Dimitrov je servirao duplu gresku
Recommended Posts