May 19, 20186 yr Marko Miladinovic dobio wc za kvalifikacije u Zenevi, te u prvom kolu rutinski pobedio Donatija 6-2 6-4, za oko 650 mesta bolje plasiranog igraca. Marko je inace godinu dana mladji od Kecmanovica. Do nedavno 2. junior sveta, vrlo talentovan momcic. Podseca malo na Fonjinija gradjom i stilom igre
May 19, 20186 yr Quote (samo su akteri malo stariji) kad su bili klinci, ta godina koliko je Rafa stariji je bila velika prednost. bilo je kao da obećavajući junior igra protiv seniora, osvajača RG i tada je Nole imao težak meč dan ranije, i očekivanja su bila samo da se ne obruka, koliko izdrži izdrži. i izdržao je dva tesna seta i predao sad je za Noleta olakšavajuća okolnost što je god dana mlađi, ali opet su iste najave
May 19, 20186 yr Nije Nole uopšte bez šansi. Ako uspe da napravi rani brejk ili nekim slučajem dobije prvi set i prebaci pritisak na Rafu, sve je moguće.
May 19, 20186 yr Ne znam, ja cu biti jako iznenadjen ako Nole uzme vise od 3 gema po setu. Rafa je masina, bukvalno. Ispunio je tu normu od jednog slabijeg meca protiv Tima prosle nedelje, sada ponovo melje. Novak se popravlja, ali i dalje oscilira. I juce i protiv Bazilasvilija je prve setove odigrao uzasno.
May 19, 20186 yr 51 minutes ago, FPLS said: Ne znam, ja cu biti jako iznenadjen ako Nole uzme vise od 3 gema po setu. Tačnije, sve ispod 6-0 6-0 je iznenađenje. Čuj tri gema, ko da je Novak deka dileja jbt.
May 19, 20186 yr Rim je jedino mesto na svetu gde 95% publike navija za Novaka. Solidan je Nole, bilo je već nekoliko divnih udaraca. I evo ga btejk za Rafu. 4:2.