Jump to content
IGNORED

Tenis 2018

Timmy

Recommended Posts

Posted

Šparta Nole u trećem setu samo tako, to je najbitnije! Što zbog voljnog momenta, što zbog same kondicije i fizike. Posle dosta, dosta vremena počinjem da pomišljam da možda ima nade za neke bolje rezultate :)

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

407

• Jeremija

200

• Arkadija

186

• mlatko

184

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Just now, Mil@n said:

Šparta Nole u trećem setu samo tako, to je najbitnije! Što zbog voljnog momenta, što zbog same kondicije i fizike. Posle dosta, dosta vremena počinjem da pomišljam da možda ima nade za neke bolje rezultate :)

Samopouzdanje se gradi u ovakvim mecevima...ne bih se zakleo, ali ne verujem da je mogao da ima ovakvu snagu u ovoliko dugim razmenama da nije znacajno pojacao trening...voljni momenat se vratio kao i karakteristicno lozenje publike

Posted

Dobra partija u trećem, top 10 nivo. Nadal je ipak previše u ovom trenutku, doduše.

Posted

Jos da izbaci ovo kretensko slanje srca publici... 

Sutra ce uzeti 3-4 gema, ali dobro je ovo bilo. Deluje da se vraca. Popravio je kondiciju, par vrhunskih poena u trecem setu. 

Posted
1 minute ago, FPLS said:

+:heart:

Nisam video Pepeta u prenosima, plaši se Vajde? 

Posted
Mlatko, jesi išao ( ili nameravaš da ideš) na neki od mečeva?

Pi..a im materima, sutra u 3 Nole... zamalo da kupim kartu za uvece. Videcu sutra kakva je situacija, mozda odem

Nisam stigao jos, radio svaki dan

Posted

mlatko brt nemoj da nas sramotiš ko toma onomad, ako si umoran i spava ti se preskoči

:sad:

Posted
7 hours ago, FPLS said:

Sutra ce uzeti 3-4 gema, ali dobro je ovo bilo. Deluje da se vraca. Popravio je kondiciju, par vrhunskih poena u trecem setu. 

ja bas mislim da ce biti gusto

Posted

Svi se danas plaše nekog rutinskog čišćenja sa krompirom, što nije isključeno zbog Novakovog nepouzdanog servisa nakon povrede; ali ja mislim da bi mu jedan dobar muški set protiv Rafe dao kriiila.

Posted
1 hour ago, April said:

Svi se danas plaše nekog rutinskog čišćenja sa krompirom, što nije isključeno zbog Novakovog nepouzdanog servisa nakon povrede; ali ja mislim da bi mu jedan dobar muški set protiv Rafe dao kriiila.

Ja bih rekao da je Novak ovde već ispunio zacrtano, protiv Nadala je samo bonus. :)

Posted
Just now, Time Crisis said:

Ja bih rekao da je Novak ovde već ispunio zacrtano, protiv Nadala je samo bonus. :)

Otprilike, da.

Što uopšte nije loše, ako se opusti dovoljno, biće i zanimljivih gemova.

Posted

Da, ako odigra kao da nema šta da izgubi (realno ni nema) može da bude tesno.

Posted

slično kao pre 10 god kad su prvi put igrali, na RG

Posted

..i posle kažu kako se istorija ne ponavlja :sleep:

(samo su akteri malo stariji)