May 7, 20186 yr Novak i Kei igraju toliko duuuugooo, da dok oni izigraju dva gema i jedva pocnu tteći, Lajović I Kacanov su skoro stigli do 5 gemova. Edited May 7, 20186 yr by Arkadija
May 7, 20186 yr Taman ga Visko pohvali posle propustenih brejk lopti kao: "vidi se, vidi... napredak u igri Noloa..." i pukne svoj servis sa 0Ajd da vidimo sad sta se vidi [emoji1] Lose, lose ovo (opet) izgledaInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
May 7, 20186 yr Ja sam ubeđena da ovo komentariše Pralica.Moguce, nisam odavno pratio i ne poznajem bas Pralicin glas.Vratio brejk [emoji28] pa i ja na tennis menadzeru igram bolje od ove dvojice... nece pobednik dalekoInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
May 7, 20186 yr Fake Viško Btw, menjam slovenački stream za srpski Edited May 7, 20186 yr by Max Morlock
May 7, 20186 yr A i ucinilo mi se ranije da sam video i Miroslava i Antica. Sad su ga krupnoplanisali, jel to znak popunjavanja strucnog staba?Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
May 7, 20186 yr Imam ovo http://www.jagledam.com/Sport-Klub-1-uzivo-stream ...i liči mi na Festival slovenske popevke
May 7, 20186 yr Nego, jel ovo onaj turnir gde su skupljači loptica isključivo odrasle ženske osobe, koje trčkarsju u kupaćim kostimima? Pitam pošto vidim da su u skroz crno obučene. Ko da smo u Saudi Arabiji.