Arkadija Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 (edited) Novak i Kei igraju toliko duuuugooo, da dok oni izigraju dva gema i jedva pocnu tteći, Lajović I Kacanov su skoro stigli do 5 gemova. Edited May 7, 2018 by Arkadija Link to comment
Nesh Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 (edited) Opa, Lajovic dodje do 5:2 u drugom. Servira za mec. Edited May 7, 2018 by Nesh Link to comment
aram Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Lajovic, plitak potok, Kachanov Al zato ce i Niski tako preko Njoleta :D Link to comment
mlatko Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Taman ga Visko pohvali posle propustenih brejk lopti kao: "vidi se, vidi... napredak u igri Noloa..." i pukne svoj servis sa 0Ajd da vidimo sad sta se vidi [emoji1] Lose, lose ovo (opet) izgledaInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Link to comment
Arkadija Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Ja sam ubeđena da ovo komentariše Pralica. Link to comment
mlatko Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Ja sam ubeđena da ovo komentariše Pralica.Moguce, nisam odavno pratio i ne poznajem bas Pralicin glas.Vratio brejk [emoji28] pa i ja na tennis menadzeru igram bolje od ove dvojice... nece pobednik dalekoInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Link to comment
Max Morlock Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Viško, Pralica, tomato, tomejto Link to comment
Nesh Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 (edited) Komentarise tzv lazni Viskovic, dakle Pralica. Edited May 7, 2018 by Nesh Link to comment
Max Morlock Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 (edited) Fake Viško Btw, menjam slovenački stream za srpski Edited May 7, 2018 by Max Morlock Link to comment
mlatko Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 A i ucinilo mi se ranije da sam video i Miroslava i Antica. Sad su ga krupnoplanisali, jel to znak popunjavanja strucnog staba?Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Link to comment
Max Morlock Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Imam ovo http://www.jagledam.com/Sport-Klub-1-uzivo-stream ...i liči mi na Festival slovenske popevke Link to comment
Arkadija Posted May 7, 2018 Share Posted May 7, 2018 Nego, jel ovo onaj turnir gde su skupljači loptica isključivo odrasle ženske osobe, koje trčkarsju u kupaćim kostimima? Pitam pošto vidim da su u skroz crno obučene. Ko da smo u Saudi Arabiji. Link to comment
Recommended Posts