April 19, 20187 yr ne vredi, nema snage da se krece, nema snage da vrati i neke laganije lopte preko mreze...
April 19, 20187 yr Tek počeo da gledam, ali se vidi da Nolu fali kondicija... Edited April 19, 20187 yr by Jeremija
April 19, 20187 yr Tim se setio da bi mogao da ga seta po terenu umesto sto se sa njim igra toga ko ce iz mesta bolje da gadja osnovnu liniju.
April 19, 20187 yr 2 minutes ago, 1n54jd3r said: Iskulira Nole da pruzi ruku sudiji Ja reko dal sam dobro video.
April 19, 20187 yr Iskulira Nole da pruzi ruku sudijiZasto? Marjan vrti glavom i misli se nema ovde mene ni od mene. Salu na stranu ovo je ocekivano, nema ni potrebe jos za Nadalom. Bice u Rimu duel nadam se. U finalu
April 19, 20187 yr Sto mu je sudija kriv, nisam primetio tokom meca? Nije ovde sanse bilo, i prvi set je Tim poklonio. Velika je razlika u ovom momentu, ali ocigledan je napredak u odnosu na IW i Majami.
April 19, 20187 yr Ne bih znao, nisam pratio citav mec...ono sto jesam nije bilo nekih zamerki na sudijine odluke
April 19, 20187 yr Previse poena je Nole poklonio bukvalno...lagane udarce je slao u mrezu, lopte koje idu na metar dva od njega u pojedinim situacijama je ispratio samo pogledom ukopan u mestu...drugi set je nakon sto je izgubio svoj servis tankovao, pauze izmedju poena na njegov servis su pale sa 25 na 16sec