Jeremija Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 Sad vidim (iz nekog razloga) Chung uopšte ne igra ovaj turnir, iako bi mu podloga legla k'o budali šamar.
Malvo Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 Lajovic je generalno limitiran igrac i stvari su mu se lepo poklopile u zadnje vreme da makar uzme neki dinar. Lepo gura po celendzerima i onda to naplati na GS i Masters turnirima, prvo ili drugo kolo, ali skupi se. Osim onog dobrog nastupa u IV prosle godine, ne secam se neke njegove vece pobede, a vec je relativno mator.
Grandilof Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Ne znam zasto, ja sam optimistican pred sezonu sljake Djokovica.
Malvo Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Sjajan tenis u prva dva gema, ali igraju vec 15 minuta. Sad cemo videti da li ga je u Americi mrzelo da igra ili je stvarno nespreman.
Malvo Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Moguce i zasluzeno, gotovo brutalno dobro igra. I dalje postoji problem sa pilecim servisom, ali igra u polju je sjajna.
FPLS Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Solidnih 6 gemova, onda raspad u sedmom. Videcemo da li je vec crko, ili je samo popustila koncentracija...
nisam ja Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 ništa me ne pogađa kao kad bogat narod nosi ružne naočare za sunce.
Timmy Posted April 18, 2018 Author Posted April 18, 2018 Borna pomogao bas koliko treba. Solidan Novak. Ocigledno fali snage. Najbolje se to videlo na prvu BP Corica. Imao sam utisak da je zeleo da ta dva udarca zvekne svom snagom, kad ono ni blizu neke ozbiljnejacine. Dobro se krece i igra u polju i generalno igra pametno u sjkladu sa svojom spososbnoscu. Bice zanimljivo sa Timom. Naravno ako dobije danas. Ni bliyu ovo nije gotovo. Pitanje je koliko Novak ima snage. Borna igra svesno duge poenen i umara ga. Prvi set je trajao 64min.
Timmy Posted April 18, 2018 Author Posted April 18, 2018 Bravo za brejk. Sad bi bilo lepo da ga na brzinu dovede do 4:0, pa onda polako
Timmy Posted April 18, 2018 Author Posted April 18, 2018 3 brejka, kako Novak uze ovo posle 40:0 svaka cast. Cim proradi rtern Borna ne moze nista. Samo da Novak vrati servis.
Malvo Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Ma Borna se ovde sam raspao. Poslednjih desetak gemova su ITF nivo za prvih desetak. Novak definitivno mnogo bolji, ali ne i dovoljno dobar za Nadala, pa i klasu sljakasa ispod njega. Coric mu je bukvalno pokloni prvi set i onda se raspao. I Novakov kvalitet igre je dosta pao bez obzira na brejk u drugom setu.
Recommended Posts