March 18, 20187 yr Ko da sam ja osvojio. Koja šteta za Delpovu karijeru, svašta bi radio da nije imao onoliko povreda.
March 19, 20187 yr Ja sam duplo goreo, em mi je Delpo najgotivniji teniser a Federer (uz Nadala) najodvratniji, em se kladio i cekao solidne parice... Delpo gospodin covek.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
March 19, 20187 yr Ima nekih naznaka da bi i Delpo mogao da propusti šljaku, kaže, ne voli da trči. Što je ok, mislim da bi mogao da se koncentriše na Ameriku gdje realno ima najveće šanse.
March 19, 20187 yr 15 hours ago, Nesh said: Sta je uradio, ja propustih u setanju kanala? Biće da je ovo u pitanju
March 19, 20187 yr Izašao je i žreb Mastersa u Majamiju, postoji šansa da se Nolo i Krajinović sretnu u trećem kolu.
March 20, 20187 yr Author Kecmanovic dobio wc i igra prvi masters u karijeri. Protiv Istomina, moze to da prodje. Filip ce da odvali Novaka u 1/16.
March 20, 20187 yr 8 minutes ago, Timmy said: Filip ce da odvali Novaka u 1/16. +1 Posle toga međutim ide Delpo/Nišikori.
March 20, 20187 yr 1 hour ago, Timmy said: Kecmanovic dobio wc i igra prvi masters u karijeri. Protiv Istomina, moze to da prodje. Filip ce da odvali Novaka u 1/16. Pod uslovom da Novak dodje do 1/16
March 20, 20187 yr Da li će Novak uspeti da preskoči starijeg brata Zvereva? Koliko se sećam prošle godine su negde igrali i Novak se jedva provukao.