Jump to content
IGNORED

Tenis 2018

Timmy

Recommended Posts

Posted

1525 u odnosu na Nadala, 2420 u odnosu na Federera

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

407

• Jeremija

200

• Arkadija

186

• mlatko

184

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

1525 (Rene brzi i precizniji)

s"obzirom da DC igraju Fra-Cro ne bi se trebalo menjati?

Posted

Mozda Cilic i Coric dobiju neki poen ali je nebitno za sam vrh.

Posted

Dobra teniska godina. Pogotovu za Novakove navijace :)

Malo je tuzno da bas ti njegovi navijaci ne zaslužuju da ponovo uzivaju u Novakovoj dominaciji. Jer su skoro svi bili jako kriticni, uvredljivi i konstantno su ga ismevali. 

Novak je sigurno delom imao motiv da dokaze i takvima ko je i sta je i dalje. Kao i celom teniskom svetu. I dokazao je majstor svima. 

Igra nikad zrelije i servis mu je nikad bolji. A i dalje ima da se usavrsava. Cak mislim da je za nastavak karijere dobro legao ovaj poraz od Zvereva (poraz od Kacanova i nije bitan). Eto mu i dodatnog motiva da i dalje grize. 

Od ostalih, Zimonja i Jelena zavrsili karijere. Iako to nisu zvanicno objavili. 

Janko verovatno isto. To ce mi uvek ostati zal, taman kad ne digao igru na visok nivo, povrede i operacije mu zavrsise prerano karijeru. Al ko zna mozda se Janko i vrati pri vrh. Mada bas tesko. 

Viktor sisa takodje pred krajem. Nesto je igrao, al skoro sve gubio. 

Filip tek tuga. Imao je celu godinu u top30 i nista nije iskoristio. Povrede i mozda jos nesto i evo ga opet na 90.mestu.

Olga i Miomir napredovali po planu. Mogli su oboje i malo vise, pogotovu Olga koja je imala ocajan kraj sezone. 

Duci ko Duci, Aleks ko Aleks, sve po starom.. ostale cekamo za sledecu godinu, a o prognoze na novom topicu. 

Posted

I nemoj da neko slucajno otvori topic za 2019. Videli ste sta je bilo 2017te kad je Ros otvorio (ili sad u finalu kad ste me banovali) :D

Znaci, ja za sezonu, a brat Cash za GS turnire.

Pa da slavimo godisnji zlatni slem. Ili kako ce vec mediji to nazvati tamo na Wimbledonu :)

Posted

Peti Snider zavrsila karijeru sa 40. Vec je bila prekidala pre 5 godina, al se vratila.

Posted

Gledam Zimonju u nekoj emisiji sa kuvanjem. I ladno ga predstave kao igraca i selektora. Ne odustaje covek.. 

A impozantna statistika, 54 turnira, 8 GS, a jos impozantniji podatak da je za 23 godine kako igra u DC preskocio samo 2 meca. Svaka cast :hail:

Posted

Bravo za nase medije. Prvi put cujem da je u junu imao ozbiljnu operaciju u Garmisu. Ugradili mu oba vestacka kuka. Sve proslo ok. 

Pre 4 nedelje poceo ponovo da trenira i zeli da postane prvi nas sportista koji se vratio profi sportu posle ugradnje vestackih kukova. 

Iako ga vec dve godine teram u penziju ovo sad mi promenilo misljenje. Podrska i nada da ce se uskoro vratiti na velike turnire. 

Zimonja, care. 

Posted

Bravo, i hvala za deljenje.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Bas mi krivo zbog Bojane. Tek 26 godina i kraj. Al vec dve godine nista ne igra.

Od kako je dosla onda do 30.mesta nista nije mogla zbog povreda. Slicno kao i Filip.