renne Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 1525 u odnosu na Nadala, 2420 u odnosu na Federera
mlatko Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 1525 (Rene brzi i precizniji) s"obzirom da DC igraju Fra-Cro ne bi se trebalo menjati?
W.F.C. Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 Mozda Cilic i Coric dobiju neki poen ali je nebitno za sam vrh.
Timmy Posted November 23, 2018 Author Posted November 23, 2018 Dobra teniska godina. Pogotovu za Novakove navijace Malo je tuzno da bas ti njegovi navijaci ne zaslužuju da ponovo uzivaju u Novakovoj dominaciji. Jer su skoro svi bili jako kriticni, uvredljivi i konstantno su ga ismevali. Novak je sigurno delom imao motiv da dokaze i takvima ko je i sta je i dalje. Kao i celom teniskom svetu. I dokazao je majstor svima. Igra nikad zrelije i servis mu je nikad bolji. A i dalje ima da se usavrsava. Cak mislim da je za nastavak karijere dobro legao ovaj poraz od Zvereva (poraz od Kacanova i nije bitan). Eto mu i dodatnog motiva da i dalje grize. Od ostalih, Zimonja i Jelena zavrsili karijere. Iako to nisu zvanicno objavili. Janko verovatno isto. To ce mi uvek ostati zal, taman kad ne digao igru na visok nivo, povrede i operacije mu zavrsise prerano karijeru. Al ko zna mozda se Janko i vrati pri vrh. Mada bas tesko. Viktor sisa takodje pred krajem. Nesto je igrao, al skoro sve gubio. Filip tek tuga. Imao je celu godinu u top30 i nista nije iskoristio. Povrede i mozda jos nesto i evo ga opet na 90.mestu. Olga i Miomir napredovali po planu. Mogli su oboje i malo vise, pogotovu Olga koja je imala ocajan kraj sezone. Duci ko Duci, Aleks ko Aleks, sve po starom.. ostale cekamo za sledecu godinu, a o prognoze na novom topicu.
Timmy Posted November 23, 2018 Author Posted November 23, 2018 I nemoj da neko slucajno otvori topic za 2019. Videli ste sta je bilo 2017te kad je Ros otvorio (ili sad u finalu kad ste me banovali) Znaci, ja za sezonu, a brat Cash za GS turnire. Pa da slavimo godisnji zlatni slem. Ili kako ce vec mediji to nazvati tamo na Wimbledonu
Timmy Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 Peti Snider zavrsila karijeru sa 40. Vec je bila prekidala pre 5 godina, al se vratila.
Timmy Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 Gledam Zimonju u nekoj emisiji sa kuvanjem. I ladno ga predstave kao igraca i selektora. Ne odustaje covek.. A impozantna statistika, 54 turnira, 8 GS, a jos impozantniji podatak da je za 23 godine kako igra u DC preskocio samo 2 meca. Svaka cast
Timmy Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 Bravo za nase medije. Prvi put cujem da je u junu imao ozbiljnu operaciju u Garmisu. Ugradili mu oba vestacka kuka. Sve proslo ok. Pre 4 nedelje poceo ponovo da trenira i zeli da postane prvi nas sportista koji se vratio profi sportu posle ugradnje vestackih kukova. Iako ga vec dve godine teram u penziju ovo sad mi promenilo misljenje. Podrska i nada da ce se uskoro vratiti na velike turnire. Zimonja, care.
mlatko Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Bravo, i hvala za deljenje.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Timmy Posted November 29, 2018 Author Posted November 29, 2018 Bas mi krivo zbog Bojane. Tek 26 godina i kraj. Al vec dve godine nista ne igra. Od kako je dosla onda do 30.mesta nista nije mogla zbog povreda. Slicno kao i Filip.
Recommended Posts