Jump to content
IGNORED

Tenis 2018

Timmy

Recommended Posts

Posted

Nazalost, kao i obicno, Federer ga dobija lagano...Doduse, gledao sam malopre skor, Niski ga je dva puta dobio, to sam propustio...

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

407

• Jeremija

200

• Arkadija

186

• mlatko

184

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
5 minutes ago, Nesh said:

Nazalost, kao i obicno, Federer ga dobija lagano...Doduse, gledao sam malopre skor, Niski ga je dva puta dobio, to sam propustio...

Odgledao sam kraj seta, početak drugog nisam ni želeo. Ona dva gema od 4:4 do 4:6 je sve što treba da pogledaš, sve je jasno. 

Posted

Nišikori je dobar igrač, ali jednostavno nema taj extra kvalitet koji bi mu omogućio da pobedjuje i baš najjače. Zadnji je baš bio Nolo, na US Openu 2014-e...

Posted

Pre bih ja dobio Federera nego ova kineska japanska prevara

"Kinezi, marš kući u Japan!"

Grafit iz bloka.

Sent from my SM-N950F

Posted

Nishi bas igrao kao sisa. Jebo ti takbog sportistu.

Posted

Nišikori je postao novi Gaske. Idealan protivnik za lagano podizanje forme u završnici turnira.

Posted

Fino gura Kecmanovic po ovim kineskim celindzerima, prvo polufinale pa finale, sad ce valjda treca sreca. Igra protiv Kavcica u finalu Senzena. 

Posted

Thiem je kriv, nije 'odigrao'

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Kacanov i Cicipas ce kidati, ovi ostali klinci su prevara

Posted
4 hours ago, FPLS said:

Fino gura Kecmanovic po ovim kineskim celindzerima, prvo polufinale pa finale, sad ce valjda treca sreca. Igra protiv Kavcica u finalu Senzena. 

Lepo. Skocio na 142.mesto. Ako dobije ide jos 9 napred. 

Posted
11 minutes ago, Tsai said:

Kacanov i Cicipas ce kidati, ovi ostali klinci su prevara

Medvedev je bolji od obojice.

Posted

Medvedev je poprilicno na mentalnom planu nestabilan i ne verujem da ce on tu uspeti nesto bitnije da napravi. Rusi su generalno takvi, vecina bar, osim eto Hacanova, Sarapove. Od mladih pored Grka mnogo ocekujem i od Australijanca de Minora. Neverovatan borac i radnik.

Dobro deda krenuo, smara sa slajsevima, ali bitno za Novaka da ostane fokusiran i crst. Krenuce ovaj polako da pada.