Timmy Posted November 1, 2018 Author Posted November 1, 2018 Odnosno, ako uzme Pariz u Londonu mu trebaju 3 pobede. Bilo kada.
Nesh Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Aha, sve u svemu, nije to bas lagana setnja do prvog mesta na kraju godine.
Tsai Posted November 1, 2018 Posted November 1, 2018 Lignjoslav penzija. Ne moze prvi servis da ubode. Prvi ozbiljan protivnik ce ga neprijatno demolirati
Arkadija Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Kacanov demolirao jako loseg Zvereva. Doduse, ovaj se zalio na neke bolove u ledjima, ali to skoro da nije opravdanje.
Jeremija Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Očigledno je već duže vremena u krizi, doduše biće Kačanov odličan teniser...
mlatko Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Moze se reci i da je vec... nije slucajno u 1/2 jer ove godine postize sasvim solidne rezultate iako ne spektakularne. N°18 je bio a sad ide bar do neke 13 a mozda i do finala... ocekujem da ga vidimo na AO u nekom 1/4f ako ne naleti na nekog Wawu ili Raonica. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Može on i njih da savlada, čini mi se da ima veću mentalnu snagu od Zvereva i Tima...
mlatko Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Mada ne znam dal ima iskustvo dovoljno za meceve od pet sati na sporednom terenu u 5 do 12 u nekoj Australiji. Recimo od (kako izgleda) sutrasnjeg protivnika Socka je izgubio 2017 tamo daleko u 3 seta, isto tako moze biti i za 2 meseca ako se poklopi... Jeste da izgleda da napreduje progresivno ali jos mora da pokaze dali je materijal za top igraca.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Slažem se, zato sam i napisao "čini se"... Dobar meč Tim Sok, za one koji (još) ne gledaju...
mlatko Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Slažem se, zato sam i napisao "čini se"... Dobar meč Tim Sok, za one koji (još) ne gledaju...Pravo da ti kazem, mrzi me. Dovoljno mi veceras tenisa ali kraj treceg cu (rado) pogledati. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 2 minutes ago, mlatko said: Pravo da ti kazem, mrzi me. Dovoljno mi veceras tenisa ali kraj treceg cu (rado) pogledati. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Obavezno Nolo da se gleda, a i Federer Nišikori bi moglo da bude dobro...
mlatko Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 E da, stedim(o) seInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 Djokovic i Cilic ce da igraju satima. Dok se pripreme za servis prodje i vise od 25 sekundi. Sigurno.
Arkadija Posted November 2, 2018 Posted November 2, 2018 I evo ga brejk za Cilica. Nije bas dobar Novak.
Recommended Posts