November 1, 20186 yr Lignjoslav penzija. Ne moze prvi servis da ubode. Prvi ozbiljan protivnik ce ga neprijatno demolirati
November 2, 20186 yr Kacanov demolirao jako loseg Zvereva. Doduse, ovaj se zalio na neke bolove u ledjima, ali to skoro da nije opravdanje.
November 2, 20186 yr Moze se reci i da je vec... nije slucajno u 1/2 jer ove godine postize sasvim solidne rezultate iako ne spektakularne. N°18 je bio a sad ide bar do neke 13 a mozda i do finala... ocekujem da ga vidimo na AO u nekom 1/4f ako ne naleti na nekog Wawu ili Raonica. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
November 2, 20186 yr Može on i njih da savlada, čini mi se da ima veću mentalnu snagu od Zvereva i Tima...
November 2, 20186 yr Mada ne znam dal ima iskustvo dovoljno za meceve od pet sati na sporednom terenu u 5 do 12 u nekoj Australiji. Recimo od (kako izgleda) sutrasnjeg protivnika Socka je izgubio 2017 tamo daleko u 3 seta, isto tako moze biti i za 2 meseca ako se poklopi... Jeste da izgleda da napreduje progresivno ali jos mora da pokaze dali je materijal za top igraca.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
November 2, 20186 yr Slažem se, zato sam i napisao "čini se"... Dobar meč Tim Sok, za one koji (još) ne gledaju...
November 2, 20186 yr Slažem se, zato sam i napisao "čini se"... Dobar meč Tim Sok, za one koji (još) ne gledaju...Pravo da ti kazem, mrzi me. Dovoljno mi veceras tenisa ali kraj treceg cu (rado) pogledati. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
November 2, 20186 yr 2 minutes ago, mlatko said: Pravo da ti kazem, mrzi me. Dovoljno mi veceras tenisa ali kraj treceg cu (rado) pogledati. Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Obavezno Nolo da se gleda, a i Federer Nišikori bi moglo da bude dobro...
November 2, 20186 yr Djokovic i Cilic ce da igraju satima. Dok se pripreme za servis prodje i vise od 25 sekundi. Sigurno.