October 19, 20186 yr 1 minute ago, Mil@n said: Uveden taj brejk u peti set na WImbledonu. Pametno. Isner odahnuo.
October 19, 20186 yr 32 minutes ago, Marvin (Paranoid Android) said: Pussies. jel to Mil@nu i meni namenjeno ¿ Radisaaaaa!!!!
October 19, 20186 yr 5 hours ago, Mil@n said: Uveden taj brejk u peti set na WImbledonu. Prvo bregzit, sad ovo, sta je sledece? Da kraljica prizna da je musko!
October 19, 20186 yr 4 minutes ago, Arkadija said: Prvo bregzit, sad ovo, sta je sledece? Da kraljica prizna da je musko! Ali od 12:12.
October 20, 20186 yr 19 hours ago, Timmy said: Ne znam kako je kraljica uopste dozvolila da se uvede TB :( Možda je kraljica umrla ali je drže na ledu dok ne prodje brexit
October 23, 20186 yr Poceli Krajinovic i Federer u Bazelu. Rodja mnogo gresi, ali uspeva da se odrzi na iskustvo. Cim su rszmene malo duze Filip je u prednosti.
October 23, 20186 yr Sta ti je sreca. Nekoliko puta mreza je bila na strani Federera, onda jd Filipu sudjen sjmnjiv futfol i eto prvi set Rodjeru.
October 23, 20186 yr Kakva epska domacinska otimacina u reziji linijskih sudija, ne secam se da sam ovakve stvari vidjao ni u Dejvis kupu.