Jump to content

Tenis 2018

Featured Replies

Kad igra Novak? Ne mogu da nadjem, debil sam

verovat o u sredu

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Coric kad je u prvom planu izgleda krupniji od Wawe [emoji44]
Ne-ve-ru-em
Ne razumem sta mu je, jel to neformulisana misicna masa ili se udebljao kao sto i igra pokazuje. Wawa agilniji i konkretniji. 6-4

1 hour ago, mlatko said:

Tsitsipas morao da zapne kao crnac i da se igra GS puko bi sledeca dva seta. ovako je malo i srecno izvukao treci dok je Monfis pobeleo koliko se izblamirao. prvo nogom uklizao u mrezu i na kraju duplom poklonio mec.

Da vidimo sad Wawu protiv Borne

Si video kako je samo Monfils prodao prvi set, onakav smec u mrezu ne bih ni ja uspeo da izvedem ovako kljakav. Onda krene da gubi 6:0 u taj breku, dodje do 6:4 i cvrc.

Si video kako je samo Monfils prodao prvi set, onakav smec u mrezu ne bih ni ja uspeo da izvedem ovako kljakav. Onda krene da gubi 6:0 u taj breku, dodje do 6:4 i cvrc.

Nisam gledao, uvatio samo treci set. Cuo sam komentator spominje isto, da je prvi ispustio nesrecno. ali to je Monfis, istorija (se pomavlja)

21 minutes ago, Ros said:

i kirjos opet u kanalu.

gubi 3:0 (1 brejk) u 3-em

dobro, on je vec izgubio od ozbiljnog protivnika. 

a Wawa ce da zagine od mini Djoleta.

Monfa i Kirjos si tu negde slicna kategorija, po glupostima i cirkuzantskim vestinama, ali onda dodje tako mec sa Nikom i osim bacanja pegle na ono ponasanje "bolimeuvonecudaigram", tada covek shvati da je upak neprevazidjen. Fujcina.

Novak sutra u 18h po lokalnom. Valjda u 10h po srednjecrnogorskom

• Author

Negde procitah da je ovo godina sa ubedljivo najvise osvajaca koji su dosli iz Q. Da sam zlonameran rekao bih da ATP sve vise lici na WTA :D

• Author

Inace, prognozirao sam finale Kirjosu :D

Novak sutra u 18h po lokalnom. Valjda u 10h po srednjecrnogorskom
Ne, 6 sati je razlika, dakle u 12 po nasem i siroj okolini.

Novak relativno lako dobio Šardija. Fino za početak.