mlatko Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 verovat o u sreduInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
mlatko Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Coric kad je u prvom planu izgleda krupniji od Wawe [emoji44] Ne-ve-ru-emNe razumem sta mu je, jel to neformulisana misicna masa ili se udebljao kao sto i igra pokazuje. Wawa agilniji i konkretniji. 6-4Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Lancia Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 1 hour ago, mlatko said: Tsitsipas morao da zapne kao crnac i da se igra GS puko bi sledeca dva seta. ovako je malo i srecno izvukao treci dok je Monfis pobeleo koliko se izblamirao. prvo nogom uklizao u mrezu i na kraju duplom poklonio mec. Da vidimo sad Wawu protiv Borne Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk Si video kako je samo Monfils prodao prvi set, onakav smec u mrezu ne bih ni ja uspeo da izvedem ovako kljakav. Onda krene da gubi 6:0 u taj breku, dodje do 6:4 i cvrc.
mlatko Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Si video kako je samo Monfils prodao prvi set, onakav smec u mrezu ne bih ni ja uspeo da izvedem ovako kljakav. Onda krene da gubi 6:0 u taj breku, dodje do 6:4 i cvrc.Nisam gledao, uvatio samo treci set. Cuo sam komentator spominje isto, da je prvi ispustio nesrecno. ali to je Monfis, istorija (se pomavlja) Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Lancia Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 21 minutes ago, Ros said: i kirjos opet u kanalu. gubi 3:0 (1 brejk) u 3-em dobro, on je vec izgubio od ozbiljnog protivnika. a Wawa ce da zagine od mini Djoleta.
Jumanji Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Monfa i Kirjos si tu negde slicna kategorija, po glupostima i cirkuzantskim vestinama, ali onda dodje tako mec sa Nikom i osim bacanja pegle na ono ponasanje "bolimeuvonecudaigram", tada covek shvati da je upak neprevazidjen. Fujcina.
Ros Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Novak sutra u 18h po lokalnom. Valjda u 10h po srednjecrnogorskom
Timmy Posted October 9, 2018 Author Posted October 9, 2018 Negde procitah da je ovo godina sa ubedljivo najvise osvajaca koji su dosli iz Q. Da sam zlonameran rekao bih da ATP sve vise lici na WTA
Jumanji Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Novak sutra u 18h po lokalnom. Valjda u 10h po srednjecrnogorskomNe, 6 sati je razlika, dakle u 12 po nasem i siroj okolini.
Arkadija Posted October 9, 2018 Posted October 9, 2018 Novak relativno lako dobio Šardija. Fino za početak.
Recommended Posts