Jump to content
IGNORED

Tenis 2018

Timmy

Recommended Posts

Posted (edited)
21 hours ago, kobni zelaya said:

Nisu mogli dalje Lajović i Filip, ali zato je Milojević dobio i Bašića i eto ga sutra u finalu Almatija.

Lajovic sad igra q u Sangaju. Mozda je zato i izgibio juce. Malo previse zo gusto.

Ed. Izgubio Milojevic od Istomina posle velike borbe. Prvi dobio u tb, drugi izgubio isto. I u trecem loš. Odlican turnir za njega i skok 30 mesta.

Edited by Timmy
  • Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

407

• Jeremija

200

• Arkadija

186

• mlatko

184

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
26 minutes ago, Timmy said:

Novaku na putu Sardi, Chung, Anderson, Cilic. I u finalu Kirjos.

Deda ako slujano prodje Medvedova, zavrsava odmah kod Milosa.

Mogao sam ladno kucu da ulozim, da ce Anderson biti u Djoletovom delu zreba.

Posted

I ja. Jasno je da hoce po svaku cenu da sjebu Novaka. A kako drugačije, nego da mu ubace Andersona u QF.

Posted (edited)

Lajovic poveo 1-0 protiv mladog Poljaka Hurkaca i onda - izgubio 9 gemova zaredom. Nisam ovo skoro video u ATP konkurenciji.

Edited by Malvo
Posted

Jbga, nestabilan Duci.

A koliko juce se Filip se tako raspao protiv Delpa. Imao je 10:1 seriju na kraju. 

Posted

Predao Lajovic, ocito je imao nekih problema.

Posted

Pa predao je Duci, nije se igralo do kraja. Ocigledno je povreda razlog te serije. 

Posted
2 hours ago, Timmy said:

A koliko juce se Filip se tako raspao protiv Delpa. Imao je 10:1 seriju na kraju.  

jesi gledao?

krenuo je odlično drugi set, izborio tri brejk lopte u prvom gemu i onda kad je izgubio taj gem puko... dešava se i boljima od njega

Posted

Pa da, replicirao sam na post da se 9:0 ne vidja na atp

Posted

Medvedev oduvao Nishija u finalu Tokia. Treca titula u godini iz 3 finala, prva 500tka.

Posted

Basilašvili servira za meč protiv Delpa, SK2...

Posted

:Hail:

Ko bi rekao da će i Nišikori i Del Potro izgubiti...

Posted

Odgledala malo fine Pekinga. Jel Delpo bio povredjen? Imam utisak da je sve vreme bio usporen.

Cestitke Basilasviliju. Nnemu je to prvi turnir iz 500 serije.

Posted

Gruzijcu druga titula iz dva finala 500 ove godine. Dosad je igrao u (samo) jos dva finala 250 i izgubio a sad Hamburg uzeo iz kvalifikacija i Peking. Bice tu kostiju za glodjanje sledece godine.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Tsitsipas morao da zapne kao crnac i da se igra GS puko bi sledeca dva seta. ovako je malo i srecno izvukao treci dok je Monfis pobeleo koliko se izblamirao. prvo nogom uklizao u mrezu i na kraju duplom poklonio mec.

Da vidimo sad Wawu protiv Borne

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk