keitel Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Vrijedi istaći da je Danijel Nestor završio karijeru u 47. godini. Sva 4 gren slema, svi mastersi + olimpijsko zlato, i opet mu fali taj Dejvis kup. Slušao sam podkast sa Jonom Verthajmom, pomenuo je Zimonjića kao partnera sa kojim je imao najviše uspjeha a na insinuaciju o lošim odnosima reagovao je diplomatski. U svakom slučaju su obojica mogli više.
Timmy Posted September 22, 2018 Author Posted September 22, 2018 Najbolji dubl igrac kojeg sam gledao. Iza su mi braca (koji su najbolji tim), Zimonja, Paes i ostali. Al mi je uvek delovao kao klasican smrdo, pa ga nikad nesto nisam gotivio. Svakako kapa dole za sve postignuto
Lancia Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 gledao dubl, bilo dobro zezanje, Anderson ih sam pobedio. Iako je Federer izgubio svoj servis i mozda najbitniji poen u trecem setu, bolji je igrac u dublu od Djokovica.
Jumanji Posted September 22, 2018 Posted September 22, 2018 Bolji je Federer dubl igrac, nije to nikakva tajna, ali ostace zapamceno da je svoj servis sa 0 izgubio/izgubili u drugom i da je u super tb napravio duplu za mini brejk, kao i da je na njegov servis pobedio Svet Odlican Anderson nocas, ali Sok je veoma ozbiljan dubl igrac.
FPLS Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 Koliko je Troicki los Reko ajd malo da ga pogledam, nisam odavno, ovo sto on igra je slabo i za prosecnog rekreativca...
Timmy Posted September 29, 2018 Author Posted September 29, 2018 Sto to radis sebi :( Neki dan je ostvario prvu pobedu posle nekoliko meseci i to tako sto mu je protivnik predao u prvom setu.
Timmy Posted September 29, 2018 Author Posted September 29, 2018 Marej, zavrsio sezonu. Da ponovim, bolje da se kao covek oprosti, samo muci sve ovako. Pemzija.
FPLS Posted September 29, 2018 Posted September 29, 2018 11 minutes ago, Timmy said: Sto to radis sebi :( Neki dan je ostvario prvu pobedu posle nekoliko meseci i to tako sto mu je protivnik predao u prvom setu. Evo, prizvao sam ga, iznapusavao sudiju i poceo da igra. Gubio 5-1 od nekog fjucers Kineza, pa vezao 6 gemova i dobio set.
Arkadija Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Spotklub prenosi turnir u Chengdu-u, to je 250 ica. Mislila sam da oni samo prenose "jace" turnire. No dobro, upravo idu Fonjinji i Tomic. Jedan igra drugi statira, tako izgleda.
Arkadija Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 (edited) Posle mnogo obrta , mnogo propustenih prilika na obe strane, Tomic osvoji turnir u Chengduu. Edited September 30, 2018 by Arkadija
iDemo Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 21 hours ago, Arkadija said: Posle mnogo obrta , mnogo propustenih prilika na obe strane, Tomic osvoji turnir u Chengduu. Mediji u Ozu bruje na tu temu. Inace, to je prva takva pobeda Tomica od 2015te...
Timmy Posted October 2, 2018 Author Posted October 2, 2018 Filip oduvao Misu, a Aleks posle velike borbe ispala od Sinijakove. U oba seta imala brejk prednosti, u prvom servirala za set, imala SP i nista. U drugom vodila 2:0 i stala.
Recommended Posts