Timmy Posted February 11, 2018 Author Posted February 11, 2018 A on celendezere igra tek nekoliko meseci, pre toga je igrao juniorske turnire.
Malvo Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Ma ja uopste ne sporim da Kecmanovic ima veci potencijal od Djerea i Lajovica, makar po onome sto sam gledao, samo kazem da ne moze sebi da priusti da se dugo zadrzava po ovim celendzerima i da posle nekog vremena mora da pokaze da je klasa za ove igrace. Moze i to vrlo brzo, a i ne mora. Ali "korak po korak" ne treba shvatiti bukvalno... negde ce morati i da poskoci.
theanswer Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 dečko je tek počeo da igra seniorske turnire, ostvario je 3 sasvim solidna rezultata, ne znam samo jel neko očekivao da će da počisti konkurenciju na svim mečevima koje bude igrao. biće top ten igrač, nemam trunku sumnje u to
mlatko Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 https://twitter.com/MdinoDino/status/962383916907851776hihi, drago mi je iz vise razloga. a jos vise sto je Viki izgubio (makar i od kljakavog Stena) jer poraz danas bi bio "katastrofalan"
Jeremija Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 1 hour ago, iDemo said: https://twitter.com/MdinoDino/status/962383916907851776 Nisam gledao, mislio Vavrinka sigurno dobija...
Max Morlock Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 Jbt. koji je trip gledati Goffin-Mahut, kao u onim sci fi filmovima sa klonovima Posle 5 gemova kežual gledanja shvatim da stalno servira Goffin samo što menja majicu :OJebeno su isti Sent from my BLA-L29
Timmy Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 Vratio se Filip, igra Roterdam. I delje nekog Kanadjanina... U drugom kolu na Dimitrova, drugog nosioca. Jak turnir, federer, Vavrinka, Berdih, Gofan, Zverevi.. Viktor prosao Strufa, u drugom na Berdiha.
Jeremija Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 1 minute ago, Timmy said: Vratio se Filip, igra Roterdam. I delje nekog Kanadjanina... U drugom kolu na Dimitrova, drugog nosioca. Jak turnir, federer, Vavrinka, Berdih, Gofan, Zverevi.. Viktor prosao Strufa, u drugom na Berdiha. Ispao Vavrinka od lucky losera.
Timmy Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 (edited) 1 hour ago, Jeremija said: Ispao Vavrinka od lucky losera. Sto je najgore nije ni LL (sto bi znacilo da je igrao kvalifikacije i da je plasiran do 100 mesta) vec igrac sa WC 259. na listi.., Slabo ide Vavin povratak POrazi od Sandgrena, Basica i sad ovog... 33 godina, nisu svi Federer. Edited February 13, 2018 by Timmy
Timmy Posted February 13, 2018 Author Posted February 13, 2018 Porodio se Filip nekako. A malo mi cudna odluka da posle povrede odmah ide na ovaj veci turnir, iako je mogao da ode na neke od ovih 250 i bude medju orvim nosiocima. Ne kazem da je losa odluka, vec iznenadjujuca. I pokazuhje nesto o njegovom karakteru.
Jeremija Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 (edited) 10 minutes ago, Timmy said: Sto je najgore nije ni LL (sto bi znacilo da je igrao kvalifikacije i da je plasiran do 100 mesta) vec igrac sa WC 258. na listi.., Slabo ide Vavin povratak POrazi od Sandgrena, basica i sad ovog 259, na listi... 33 godina, nisu svi Federer. Da, ukapirao sam jedno pet minuta posle originalnog posta, ali sam se (po)nadao da niko neće primetiti. Mislim da nam Vavrinkin "povratak" samo pokazuje koliko je teško vratiti se u vrh posle pauze, što bi trebalo da se ima u vidu i kod očekivanja od Noleta; nije lako ponovo ući u ritam i uhvatiti priključak. Inače, izvuče se Krajinović, ne neki impresivan meč, ali je zadnjih par poena sasvim solidno odradio, pogotovo onaj na meč loptu. Edited February 13, 2018 by Jeremija
FPLS Posted February 14, 2018 Posted February 14, 2018 Solidan mec za Filipa, igrao je protiv verovatno buduce velike zvezde svetskog tenisa. Auger-Aliassime je paklen talenat, nocna mora za Kecmanovica u juniorskoj konkurenciji :)
Recommended Posts