Max Morlock Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 ... Mislim da je on i pre Noletovog pada imao malu blokadu protiv Noleta, baš ga respektuje.Pre mi deluje da Nole nema respekta za njega kao ostatak tenisera (bez Nadala) kojima se u susretu s dedom Fedom dešava fenomen samospadanja gaća... Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
mlatko Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 nije strasno, osim ako mu ne padne lvl igre.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Max Morlock Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Ne pada mu... Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
mlatko Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Ne pada mu... Sent from my BLA-L29 using TapatalkDigo mu deda (pritisak). Zna on to.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Max Morlock Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 Ovo sa brojanjem od kad ustanu je besmisleno... Nije 5 sec. tapkao... Potpuno suluda opomena.Zato ga je popišao svojski... Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Ivo Petović Posted August 19, 2018 Posted August 19, 2018 7 minutes ago, Max Morlock said: Pre mi deluje da Nole nema respekta za njega kao ostatak tenisera (bez Nadala) kojima se u susretu s dedom Fedom dešava fenomen samospadanja gaća... Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Naravno da ima i toga, ali sećam se nakon ona dva meča u finalima Wimbledona i US opena 2015.g da su analizirali koliko su procenti Fedovog servisa padali protiv Djokovića. Respektuje njegov ritern prilično. btw i Djokoviić je na nekih 70% svog peaka (rekao bih da je to bio Aus open 2016), što je, uz ovakvog Feda, zaista poražavajuće za ovu mladju generaciju.
Recommended Posts