Jump to content

Tenis 2018

Featured Replies

• Author

Pa gori je random mec izmedju 2 servera. npr sinoc Kveri sto je dobio Isnera. ili bilo koji mec Karlovica npr.

• Replies 2.6k
  • Views 197.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Kad igra Novak?

ja sam bila ubeđena da igra noćas. Očigledno, da sam pogrešno shvatila.

55 minutes ago, Arkadija said:

Kad igra Novak?

ja sam bila ubeđena da igra noćas. Očigledno, da sam pogrešno shvatila.

Ne, bilo je još mečeva da se odigraju da bi svi u drugom kolu dobili protivnike. Danas oko pola 7-7 po našem.

• Author

Kod zena je po svemu sudeći zavrsena smena generacija. Lista izgleda sktoz drugacije nego pre par godina. A ove matore sto jos igraju ne mogu da se sastave. U prvom kolu Sinsija izgibile Serena, Azarenka, Kuznjevova, Radvanska... 

Edited by Timmy

• Author

Inace, to je turnir Premijer 5 serije - od sad novo ime za zenske masterse. 

6 minutes ago, Timmy said:

Koliko su ta njihova imena besmislena

5 hours ago, Timmy said:

Nije od sada, ima već skoro 10 godina da se tako zovu. :D 

Ranije su WTA turniri bili rangirani po kategorijama (I-V), gde su turniri I kategorije bili pandan ATP Mastersima. Onda su 2009. to promenili, pa su turniri I kategorije podeljeni u dve grupe: Premier Mandatory (Indijan Vels, Majami, Madrid, Peking) sa najvećim nagradnim fondom i Premier 5 (tu su Rim, Toronto/Montreal, Sinsinati i još neki).

Ono što su bili turniri II kategorije se sada zovu Premier, a sve ispod toga su International turniri.

Užasno debilno, ali šta drugo očekivati od nesposobne raspad organizacije poput WTA. 

• Author

Hvala na razjasnjenju :) 

Ja mislim da sam prvi put danas procitao taj naziv, a citam redovno teniske vesti domace i strane. Verovatno se nisam udubljivao, a mediji retko to napisu jer je debilno, kao sto kazes.

Ko je sad pa Marius Copil?

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Loš Novakov drugi servis.

Mrzi ga

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Vimbldon je izgleda bio incident, Nolo ne igra top 100 tenis. Manarino je parodija od tenisera. 

55% prvi servis, 7/19 dobijeni poeni posle drugog servisa, katastrofa.