Timmy Posted August 14, 2018 Author Posted August 14, 2018 Pa gori je random mec izmedju 2 servera. npr sinoc Kveri sto je dobio Isnera. ili bilo koji mec Karlovica npr.
Arkadija Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Kad igra Novak? ja sam bila ubeđena da igra noćas. Očigledno, da sam pogrešno shvatila.
Time Crisis Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 55 minutes ago, Arkadija said: Kad igra Novak? ja sam bila ubeđena da igra noćas. Očigledno, da sam pogrešno shvatila. Ne, bilo je još mečeva da se odigraju da bi svi u drugom kolu dobili protivnike. Danas oko pola 7-7 po našem.
Timmy Posted August 15, 2018 Author Posted August 15, 2018 (edited) Kod zena je po svemu sudeći zavrsena smena generacija. Lista izgleda sktoz drugacije nego pre par godina. A ove matore sto jos igraju ne mogu da se sastave. U prvom kolu Sinsija izgibile Serena, Azarenka, Kuznjevova, Radvanska... Edited August 15, 2018 by Timmy
Timmy Posted August 15, 2018 Author Posted August 15, 2018 Inace, to je turnir Premijer 5 serije - od sad novo ime za zenske masterse.
Time Crisis Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 6 minutes ago, Timmy said: Inace, to je turnir Premijer 5 serije - od sad novo ime za zenske masterse. Koliko su ta njihova imena besmislena
Halvard Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 5 hours ago, Timmy said: Inace, to je turnir Premijer 5 serije - od sad novo ime za zenske masterse. Nije od sada, ima već skoro 10 godina da se tako zovu. Ranije su WTA turniri bili rangirani po kategorijama (I-V), gde su turniri I kategorije bili pandan ATP Mastersima. Onda su 2009. to promenili, pa su turniri I kategorije podeljeni u dve grupe: Premier Mandatory (Indijan Vels, Majami, Madrid, Peking) sa najvećim nagradnim fondom i Premier 5 (tu su Rim, Toronto/Montreal, Sinsinati i još neki). Ono što su bili turniri II kategorije se sada zovu Premier, a sve ispod toga su International turniri. Užasno debilno, ali šta drugo očekivati od nesposobne raspad organizacije poput WTA.
Timmy Posted August 15, 2018 Author Posted August 15, 2018 Hvala na razjasnjenju Ja mislim da sam prvi put danas procitao taj naziv, a citam redovno teniske vesti domace i strane. Verovatno se nisam udubljivao, a mediji retko to napisu jer je debilno, kao sto kazes.
mlatko Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Ko je sad pa Marius Copil?Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
mlatko Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Mrzi gaInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
FPLS Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Vimbldon je izgleda bio incident, Nolo ne igra top 100 tenis. Manarino je parodija od tenisera.
booyaka Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 55% prvi servis, 7/19 dobijeni poeni posle drugog servisa, katastrofa.
Recommended Posts