Giggsy Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Proso i Portoriko, to je to. U principu i pored prozora nema nekih iznenadjenja osim Slovenije i Hrvatske. I Letonije Sto naravno ne znaci da zgradu FIBA ne treba spaliti do temelja
pacey defender Posted March 8, 2019 Posted March 8, 2019 Quote ''Tri zadnje Rađine odluke su pogrešne. Tri od tri, nakon što je prethodno 10 godina devastirao Split, više nema dovoljno kvalitetnih referenci da radi taj posao koji ovog trenutka obavlja'', oštar je bio čovjek koji je kao trener Hrvatskoj donio posljednju medalju - broncu na EP-u 1995. ''Red, rad i disciplina, to je govorio Rađa. Taj isti Rađa koji se 1998. za kvalifikacijsku utakmicu u Slavonskom Brodu pripremao tako što je spavao u hotelu s pet zvjezdica u Zagrebu te svaki dan autom išao na trening. Je li to red rad i disciplina?'' zaključio je Aco. https://www.index.hr/sport/clanak/aco-zestoko-napao-radju-nemas-vise-referenci-za-posao/2068643.aspx Aco Moskitos se oglasio.
Azdaja Posted March 23, 2019 Posted March 23, 2019 Radja dolazio i tražio kintu posle u KK Split za kalendar i neke nebuloze. Em je puko sav keš em ne zna gde bije. Niko ga ne voli tamo više.
pbg12345 Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 kakav kalendar? odakle ti te informacije meni radja deluje retko normalno
Azdaja Posted March 24, 2019 Posted March 24, 2019 Od čoveka koji je bio predsednik kk split jedno kratko vreme. Pa mu dolazio Dino da mu uzima kintu na račun stare slave. Da prave kalendar neki nešto.
spaceploitator Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 On 24.3.2019. at 10:07, pbg12345 said: kakav kalendar? odakle ti te informacije meni radja deluje retko normalno ima Dino gotivne one nostalgicne price, ali ovo kako je odgovorio aci petrovicu na kritiku oko ispadanja iz kvalifikacija (pritom vise nego opravdanu), nesto tipa "cuti ti samo si ikompleksiran sto si ceo zivot bio u senci uspesnijeg brata" nije bas na liniji normalnog
Joe D Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 radja je bas epski smarac, ne znam sta je interesantno kod tih njegovih konstantnih back in the day lovackih prica.
pbg12345 Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Neka si rekao Tebi nije, meni jeste Samo interesantno ili ne, nista to ne govori o njemu kao coveku. Ja sam zbog drugih stvari stekao utidak da je ok lik
spaceploitator Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 57 minutes ago, Joe D said: radja je bas epski smarac, ne znam sta je interesantno kod tih njegovih konstantnih back in the day lovackih prica. ima to satro magupsko sto malo smara, al ne mogu da kazem da se nisam obradovao onoj prici gde je vlasnika pao-a 'poslao na spavanje' npr...a bilo je i drugih prica koje imaju zanimljive insajderske informacije
pbg12345 Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Msm da je to do godina Ja sam uz tu generaciju proveo detinjstvo Jbg, ako nesto volim to je ta sfrj reprezentacoja sa kraja 90tih Pa su mi onda i ti likovi uvek zanimljivi
Azdaja Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Price su mu vrhunske, ja obožavam sve te priče od cele ekipe iz njegove generacije. Zajebano je kao i u fudbalu kad puknu sve pare I ostane samo ime. Onda je do daj šta daš kako god umeš. Eno ga Palja, ambasador Aba lige, bukvalno to mu dali da preživi. A čovek je legenda.
palikaris Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 ne znam na koju foru neko ko zaradi milione do 35-36 godine uspe da pukne sve pare i onda mora da klosari po nekim lokalnim savezima. I to je masovna pojava kod nasih sportista izgleda. Pa jbt da ne radis nista s tim parama, samo da ih drzis na gomili i krckas, mozes da zivis 5 zivota od toga.
pacey defender Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 A na šta tačno mislimo kada kažemo "klošari" i "dali mu da preživi"? Jesu li to iste kategorije koje primenjujemo na "obične ljude"? Ili se odnosi na to da nekadašnjim sportistima drastično padne standard kada se paziiviziraju, ali možda i dalje žive bolje od većine.
MiddleClass Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 https://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/jedini-taksista-koji-je-zaista-dao-gol-u-srpskom-derbiju-371403.html
Recommended Posts