Bujodrag Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 A i prihvatljivije je da se one jedu medjusobno nego mi da ih jedemo. Skapirao sam neke stvari o sopstvenom licemerju kad mi je drugarica javila da je njena koza ojarila dva jareta.
Valk Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Meni dečiji propeler pomaže, srećom imamo dosta vetra na balkonu pa se to čudo non-stop vrti i bljeska a to im se izgleda baš ne sviđa.
Sara Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 (edited) 7 hours ago, Aleksija said: mozda neka zivotinjica bude morala. Sara ne dozvoljava ni senka od goluba da sleti na terasu, na kraju sam morala priznati da je ona oterala i laste, nisu vetruške krive. Mačku za taj posao ne preporučujem (iako mi je u interesu), one love golubove i tom prilikom padaju Skalamerija koju sam pravila bila je za terasu na poslu, i radila je 100% uspešno Edited May 3, 2018 by Sara
ToniAdams Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 11 hours ago, Aleksija said: hvala! i ja sam cula za te gavrane, ali nesto mi ne uliva poverenje... a i ne znam gde se kupuju gavranovi. namamis jednog pravog, sipas mu nesto u pice i prepariras.
Кристофер Лумумбо Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 14 hours ago, Aleksija said: ima li neko ideju kako da oteram golubove sa terase? a da ih lepo zamolis da odu?
Miralem Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 odvec sam star da bih ti mogao pomoci, ali ipak poslusaj moj savjet- zatruj im prirodnu okolicu, pa ce izumrijeti kao vrsta.
Блок_64 Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Леб те јебо колико писања око голубова.Као кондор да вас напада.
omiljeni Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Meni su jedno jutro sleteli golubovi na terasu, ja na youtube nasao i pustio zvukove jastrebova, kobaca i sokolova. golubovi se odmah razbezali i nisu se posle vracali.
Aleksija Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 znaci, miralemlemovljev pano i da jos snimi na kasetu neki govor.
Zli Gli Posted May 10, 2018 Posted May 10, 2018 O jbt, samoodbrana od golubova... Ajde onda pomozite i meni da se resim smrdljivih martina kad se pojave opet, a uskoro ce.
Sara Posted May 10, 2018 Posted May 10, 2018 (edited) sad mi je smesno sto sam po terasama u kraju vidjala te drvene gavranove i mislila da to drze neki bolesnici za vlasku magiju, na kraj pameti da je to zbog golubova p.s. za martine nema leka, osim mozda macka pss . ova moja npr lovi one velike komarce, hoce da bude korisna, martine nisam vidjala od kad imamoo macku psss. a to znaci, zadnjih dvajes dana Edited May 10, 2018 by Sara
Milogled Bluff Posted May 11, 2018 Posted May 11, 2018 (edited) 10 hours ago, Zli Gli said: O jbt, samoodbrana od golubova... Ajde onda pomozite i meni da se resim smrdljivih martina kad se pojave opet, a uskoro ce. Smrdljive martine? To je bese vojvodjanski izraz za cipele/cizme martinke? Pa brate, peri noge i menjaj carape, nema drugog resenja. Spoiler Edited May 11, 2018 by Milogled Bluff
Recommended Posts