Sludge Factory Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 (edited) Volim vas puno :P Meni Watchmeni odlicni, BvsS i Wonder Woman ok, a Men of Steel nisam gledao. 300 su uzasni i original i nastavak, Suicide squad takodje. Deluje ovako kad nabacam da ce promasiti, ali nada poslednja umire :D. Snajder nije rezirao Suicide Squad, Wander Woman i nastavak 300, bio je producent na sva tri, ima deljeni story by credit za WW i za scenario za nastavak 300. Bolje je ne ulaziti u taj sladž-dc odnos, ne bih ja to uzimao za ozbiljno Ako mene pitate možda bih pre dao čoveku koji je režirao 1 panov lavirint, što je i beše i bila ideja za hobite pre nego što je džekson rešio da javno propada -_- Sto? Vrlo je ozbiljno :D Gotivim ga opasno, ima covek muda i fura svoj fazon koji mi se dopada i generalno ga boli kita. A i kod 300 bolji je film od stripa. A slazem se i pridruzujem predlogu da i Giljermu del Toru mozemo ovo dati da radi. Sta vise, greota jer sto na kraju nije on radio Hobita nego je Dzekson. Edited November 20, 2017 by Sludge Factory
porucnik vasic Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 I ja isto, ali ta prva knjiga su u stvari tri knjige, praktično word for word prepričavanje Tolkina. Navodno se u kasnijim delovima autor upustio u originalnije palamuđenje, taj njegov svet je kao daleka budućnost Zemlje pa se nalaze neki artefakti današnjeg doba, bla bla. Džabe mu sve, nije bilo šanse da to čitam. Кад си био младунац. за нас је маторце Мач је једноставно био доступан. Ову другу имала је библиотека у мојој вароши само у једном примерку и то на одељењу за одрасле. Иначе, причао ми је Жика Богдановић историју издавања обе књиге у Титостану. ja sam kao klinac prvo procitao sanaru pa onda lotr, tako da mi je knjiga ostala u lepoj uspomeni. Плус ту су били Ерлик и Доријан Хокмун. Moj LOTR je imao dostojanstveno neilustrovane korice, tamno plave, da iz daljine deluje kao da čitaš Bibliju. Zato je Nolitov Hobit imao onu tragičnu naslovnu stranu, gde mame čitaoca zavodljivo dekoltiranim konjskim dupetom. Баш тако мислио сам да је нека досада као Лорна Дун или Рат дугмића. Имам прво издање америчко Силмарилиона. Нашао сам га крај канте за ђубре у апартманстском комплексу за студенте постдипломце у Принстону пре 12 година.
Filozof manijak Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Плус ту су били Ерлик и Доријан Хокмун. Jao, najbolja dela Majkl Murkoka. Obožavao sam te knjige Mogao je Amazon Hokmuna da ekranizuje
Weenie Pooh Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Bolje ne puštajte Murkoka na Tolkinov topić, hoćete opet da vam kačim onaj njegov esej u kom je dedu i njegovu pastoralu istranžirao kao Moore superheroje...
Filozof manijak Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Ma samo mala nostalgija kad se prisetim detinjstva i edicije Plave ptice. A sećam se i tog eseja... Evo, neću više :D
Dankan Ajdaho Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 Имам прво издање америчко Силмарилиона. Нашао сам га крај канте за ђубре у апартманстском комплексу за студенте постдипломце у Принстону пре 12 година. Ahm
porucnik vasic Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Bolje ne puštajte Murkoka na Tolkinov topić, hoćete opet da vam kačim onaj njegov esej u kom je dedu i njegovu pastoralu istranžirao kao Moore superheroje... То што је Муркок чобабин будала не значи да му романи нису добри. Ррлик је идеалан за тв серију. Ahm ?
Hamlet Strašni Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 I kad je bio u biblioteci, gospodar prstenova se nije olako davao deci. Mene su prvi put otkačili sa nema. Pa su mi posle godinu dana dali. Još se sećam hodanja uzbrdo po snegu do kuće i čitanja o Bilbovoj oproštajnoj zabavi
Miljenko Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 I ja sam se namucio, dok sam isti nasao u lokalnoj biblioteci (sesti razred). Trecu knjigu sam procitao kasnije, posto je neko maznuo jedini primerak. -_-
porucnik vasic Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 I ja sam se namucio, dok sam isti nasao u lokalnoj biblioteci (sesti razred). Trecu knjigu sam procitao kasnije, posto je neko maznuo jedini primerak. -_- Код нас су мазнули први том.
Weenie Pooh Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Šesnaest ideja za fabulu radnje, sve jedna gora od druge IMHO. Oseti se kako je autor gladan virtue signalinga, ničim izazvan poredi Eowyn sa Hilari Klinton, a posle dodaje kako bi bilo "exceedingly awesome" da radnju nose Easterlings ili Haradrimi because reasons. Plus ako može da ne bude konflikta u seriji
Bujodrag Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Video sam haljinu (usku vrlo) sa printom mape Srednje zemlje na, blago rečeno, bucmastoj devojci. 3D mapa, vrlo zanimljivo edit: eve je Ja b' je odmah....oženio. Ako je bogata i situirana, i udao bih se.
bigvlada Posted November 22, 2017 Author Posted November 22, 2017 Pljunuli su milijardu dolara za seriju; 250 miliona za prava i ostatak za šest sezona. https://www.theguardian.com/media/2017/nov/21/amazon-lord-of-the-rings-tv-netflix-disney-apple
Recommended Posts