May 11May 11 Opa! Em umetnik, em na vi smo? ;/ E sad sam te zapamtio. za srce si me...Samo sam rekao da mi prija da gledam i da mi ne deluje da su samo muzli kintu, ima autentične motivacije. Napisaću dublje kad pogledam još par epizoda. Imajte razumevanja nisam hteo ni da pustim godinama, ovo je sve u sklopu proveravanja novog para očiju što mi izrastao. Na potiljku!
May 17May 17 Dobar je art. Patuljci su baš mali ljudi iz kamenja, harfuti su mi isto vrlo okej i ove klinke što glume su prave klinke mogu da zamislim da nose biljne kapice i sve (uvek sam mrzeo bilo kakve te male ljude ako nose ljuske oraha na glavi ili tako nešto), orci odlično izgledaju onako bledi, nisu ko u filmovima nabucani horor mutanti. Prstenje sam baš gledao nisam se zgrozio šta ja znam srednjevekovno prstenje. Ali je mnogo glupo, stigao do početka druge sezone i to je to, ne mogu ja duže gledati.
May 20May 20 Ja imam oboljenje poput @Mil@n -a da po svaku cenu izguram započeto tako da triput merim jednom sečem pri odluci šta gledati
May 20May 20 On 17. 5. 2026. at 16:53, Hermetico said:Dobar je art. Patuljci su baš mali ljudi iz kamenja, harfuti su mi isto vrlo okej i ove klinke što glume su prave klinke mogu da zamislim da nose biljne kapice i sve (uvek sam mrzeo bilo kakve te male ljude ako nose ljuske oraha na glavi ili tako nešto), orci odlično izgledaju onako bledi, nisu ko u filmovima nabucani horor mutanti. Prstenje sam baš gledao nisam se zgrozio šta ja znam srednjevekovno prstenje. Ali je mnogo glupo, stigao do početka druge sezone i to je to, ne mogu ja duže gledati.Bold 1, to su Uruk-hai, koji se pojavljuju u kasnom trećemo dobu kao uzgajana nova sorta koja je veća, jača i pametnija od običnih a i ima i dodatne mogućnosti da može da putuje i bori se i danju bez nekih sidefects - mada nije da su u seriji pokidali oko tih detalja, osim da kopaju rov i nose hudije, ali to nije konzistentno. Bold 2, pa da, nikako elfovsko, fino, izašlo ispod čekića kovača kakav je Celebrimbor, ovo je više kao prop za "Boj na Kosovu".Za ostalo, svaka čast za izguranu celu sezonu btw, nije to malo
May 20May 20 Just now, Vapad said:Bold 1, to su Uruk-hai, koji se pojavljuju u kasnom trećemo dobu kao uzgajana nova sorta koja je veća, jača i pametnija od običnih a i ima i dodatne mogućnosti da može da putuje i bori se i danju bez nekih sidefects - mada nije da su u seriji pokidali oko tih detalja, osim da kopaju rov i nose hudije, ali to nije konzistentno.Bold 2, pa da, nikako elfovsko, fino, izašlo ispod čekića kovača kakav je Celebrimbor, ovo je više kao prop za "Boj na Kosovu".Za ostalo, svaka čast za izguranu celu sezonu btw, nije to maloPa i Azog je, svi istaknuti orci. Baš se može dobiti više srednjevekovni izgled bilo čega ako smanjiš broj nabildovanih figura. + manje snimanja dronom i već je bolje. U seriji su ih odlično sve pustili u belo (kao što je crtao i Alan Lee) i stavili paganske maske, te maske su i kod harfuta super na onom festivalu. Nije nerazumna kostimografija uopšte.Postalo je ometajuće glupo u finalu prve sezone. A ja sam pogrešno skontao, to jest to sam valjda pročitao, da je druga sezona bolja. Gde bolja, užas... Ne smem više ništa da predviđam al predviđam da će treća biti još gora Klasični srednjevekovni nakit ti je elfski kolko nešto s ove planete elfsko može biti, a da nije iz dinastije Ming. Sve bih ja to pojednostavio! Evo malo inspiracije za prstenje, lepa tema https://www.metmuseum.org/exhibitions/objects/objects@exhibitionid=23e7a325-5f55-4cc9-aabc-9b9496993d86&pkgids=309/index.htmlEDIT Orci treba da su neka kultura bože me sačuvaj. Opasni, jaki, može, ali pre svega da je svako od njih digo ruke još odavno. Ko alkosi ispred prodavnice Edited May 20May 20 by Hermetico