Arkadija Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Odlična epizoda, naročito poslenjih 15 minuta. dr Rajs dominira. Ono okupljanje pod maskama, malo su kraduckali od Kjubrika (Širom zatvorenih očiju), zar ne?
svashtabezneshto Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 (edited) kraduckaju od svih Babyilon Berlin Peaky Blinders Underbelly, Razor sezona A Ristanovski je fenomenalan I mislim da se posle ko zna koliko godina u seriji pojavila žena koja ne odgovara uobičajenim stereotipima. Edited November 26, 2017 by svashtabezneshto
dillinger Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 Zašto cigančicu skraćuju za glavu? Nacisti rade za Aleksandra, tj uklanjaju Đorđevog naslednika?
gone fishing Posted November 26, 2017 Posted November 26, 2017 ona je slučajna žrtva za potrebe inicijacije bečkog grofa u tu masonsku ložu
theanswer Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Ovo je bilo odlicno. Makedonka je vrh. Rajs je perfektan.
hefaca Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Iz spice prosle epizode su izbacili Bujketa, iz ove i Bjelu. Pise: producent Radio Televizija Srbije
MayDay Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 14 hours ago, svashtabezneshto said: kraduckaju od svih Babyilon Berlin Peaky Blinders Underbelly, Razor sezona A Ristanovski je fenomenalan I mislim da se posle ko zna koliko godina u seriji pojavila žena koja ne odgovara uobičajenim stereotipima. Kako su mogli od babylon berlin kad su u isto vreme snimane?! Meni ovo sa prikazom Thulle Gesselschaft kao u EWS potpuno treši. Inače, moram da priznam da Boda Tajson jako dobro iznosi ulogu. Puno uverljiviji od macana GB. A tek ona mala Krista što je jad i beda sa glumom. Pakao.
Filozof manijak Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 2 minutes ago, MayDay said: Meni ovo sa prikazom Thulle Gesselschaft kao u EWS potpuno treši. Inače, moram da priznam da Boda Tajson jako dobro iznosi ulogu. Puno uverljiviji od macana GB. A tek ona mala Krista što je jad i beda sa glumom. Pakao. Pa da, u Kjubrikovom delu je bilo keksanja, a ovde samo seku glave. Jezdić dominira u svakoj sceni. čak mi je i Kičić bio prihvatljiv u onoj sceni sa generalom. :smajli_koji_lupa_glavom_u_zid: (ne mogu da ga pronadjem)
Tihajeza Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Gde gledate seriju osim na RTS-u? Ja bih da pogledam sve od početka, samo neko, hm, reče da je dobro ko "Vratiće se rode", pa da ne gubim džabe vreme.
kud u maglu Simoviću Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 1 hour ago, Tihajeza said: Gde gledate seriju osim na RTS-u? Ja bih da pogledam sve od početka, samo neko, hm, reče da je dobro ko "Vratiće se rode", pa da ne gubim džabe vreme. prvu/drugu sam gledao na filmovitici probaj tamo
Bright Billy Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 (edited) @Tihajeza imas na kioscima solidnu kopiju inace, kolko su ovi pokrali peaky blinders-e, tolko su i peaky blinders pokrali boardwalk empire... Edited November 27, 2017 by Bright Billy
steins Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 Da primetim da malo smarate sa tim kraduckanjem. Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Recommended Posts