Jump to content

Senke nad Balkanom

Featured Replies

van konkurencije najlošija epizoda do sada i definitivno van konkurencije najgora montaža završnice u istoriji televizije. 

• Replies 1.3k
  • Views 155.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

Reditelj Goran Marković gost u trećem nastavku „Senki nad Balkanom“ Proslavljeni reditelj Goran Marković biće specijalni gost u trećem nastavku serije „Senke nad Balkanom“, ali ovog puta ispred obj

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Sve te gluposti lepo ilustruje akciona scena u kojoj Bjela i glavni Rus čučnu pored nekog zida, kao u zaklonu su, iako se jasno vidi da je Makedonac sa ove strane - direkno su mu u liniji vatre, ni od

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

Ej, zbindžovao i ja Nemanjiće nedavno, nisam znao gde da prijavim. Nemamo više onaj "sramim se priznati" topić što je nekad bio?   Spektakl je, ne znam samo da li više stilski ili istorijski

Posted Images

• Author

montaza i muzika otpustila bih ih.

dp je dobar mada na mocvati je mogao da bude bolji

Edited by mustang

van konkurencije najlošija epizoda do sada i definitivno van konkurencije najgora montaža završnice u istoriji televizije. + 

tako je

najbolja stvar od sinoć je bila reklama sa babom koja horor glasom zove ćerku

Definitivno najslabija epizoda. Potpuno se izgubila priča o blagu Romanovih. Jedna tipična filer eoizoda koja je sluzila da ona odbegla bankarka vežba u polju. Dešava se da imamo glumce koji se pojavljuju već dva tri puta kao Kavaca npr, a sta radi, ništa. Samo sedi i popunjava dekor. Radnja je totalno usporila iako na prvi pogled imamo čak i uhapšenog slikara i kao rešen slučaj ubistva tužiočeve žene.

Je l' slikar lud ili ima nadnaravnih moći?

Ne verujem da je član  Tule...

edit: takođe, otkud slika Crnog sunca u Toponici kod ludog princa?

Edited by Filozof manijak

A gospodin sudija pisac scenarija Kecmanovic, njega niko da pomene :D

van konkurencije najlošija epizoda do sada i definitivno van konkurencije najgora montaža završnice u istoriji televizije. 

meni niski i joga izvukli epizodu

Cela epizoda (i serija) je gledljiva+, osim Đurička

Sto li vam se dize na Djuricka...

Ima manju ulogu nego gospogi ministarci sa dole vlada...

Steta sto Kicic i Djuricko nisu zamenili uloge...

• Author

njih dvojica su isti kalibar.

odakle znamo sesteu od bjele? poznata mi je al ne mogu da se setim. duhovita joj je uloga :)

Edited by mustang

Vratiće se rode

+milijun

odakle znamo sesteu od bjele? poznata mi je al ne mogu da se setim. duhovita joj je uloga :)

odranije je poznata kao sestra od Bjele

Propustio sam. koja je sista?