November 20, 20177 yr van konkurencije najlošija epizoda do sada i definitivno van konkurencije najgora montaža završnice u istoriji televizije.
November 20, 20177 yr Author montaza i muzika otpustila bih ih. dp je dobar mada na mocvati je mogao da bude bolji Edited November 20, 20177 yr by mustang
November 20, 20177 yr van konkurencije najlošija epizoda do sada i definitivno van konkurencije najgora montaža završnice u istoriji televizije. + tako je najbolja stvar od sinoć je bila reklama sa babom koja horor glasom zove ćerku
November 20, 20177 yr Definitivno najslabija epizoda. Potpuno se izgubila priča o blagu Romanovih. Jedna tipična filer eoizoda koja je sluzila da ona odbegla bankarka vežba u polju. Dešava se da imamo glumce koji se pojavljuju već dva tri puta kao Kavaca npr, a sta radi, ništa. Samo sedi i popunjava dekor. Radnja je totalno usporila iako na prvi pogled imamo čak i uhapšenog slikara i kao rešen slučaj ubistva tužiočeve žene.
November 20, 20177 yr Je l' slikar lud ili ima nadnaravnih moći? Ne verujem da je član Tule... edit: takođe, otkud slika Crnog sunca u Toponici kod ludog princa? Edited November 20, 20177 yr by Filozof manijak
November 20, 20177 yr van konkurencije najlošija epizoda do sada i definitivno van konkurencije najgora montaža završnice u istoriji televizije. meni niski i joga izvukli epizodu
November 20, 20177 yr Sto li vam se dize na Djuricka... Ima manju ulogu nego gospogi ministarci sa dole vlada...
November 20, 20177 yr Author njih dvojica su isti kalibar. odakle znamo sesteu od bjele? poznata mi je al ne mogu da se setim. duhovita joj je uloga :) Edited November 20, 20177 yr by mustang
November 20, 20177 yr njih dvojica su isti kalibar. odakle znamo sesteu od bjele? poznata mi je al ne mogu da se setim. duhovita joj je uloga :) odranije je poznata kao sestra od Bjele