November 24, 20231 yr CET, politički, geografski i simbolički Edited November 24, 20231 yr by Filozof manijak
October 26, 2024Oct 26 Vraćamo se u pravo vreme, i dobijamo nazad ukradeni sat od proletos. Valja ga pametno iskoristit'.
October 26, 2024Oct 26 4 hours ago, morgana said: dokle više +1, jako dugo sam živeo u zemlji gde nema okretanja skazaljke, jednom mi nije zasmetalo, nitti sam se osetio nešto zakinut.
October 26, 2024Oct 26 Ovo odvratno vreme me uspavljuje i komira, fala bogu pa se noćas dobija još jedan sat
October 26, 2024Oct 26 12 minutes ago, Svemir Zeka said: Ovo odvratno vreme me uspavljuje i komira, fala bogu pa se noćas dobija još jedan sat Danas sam rekla sebi, priznaj lepo i sebi i drugima da si lenja osoba, a ne te vreme, te sinusi, te nesto sam malaksala.
October 26, 2024Oct 26 33 minutes ago, Mel said: Danas sam rekla sebi, priznaj lepo i sebi i drugima da si lenja osoba, a ne te vreme, te sinusi, te nesto sam malaksala. Moj slučaj nije, a možda ni tvoj
October 26, 2024Oct 26 4 minutes ago, Svemir Zeka said: Moj slučaj nije, a možda ni tvoj Ma nije ni moj, nego toliko reagujem na ovo vreme (vec neko vreme) da pocinjem da sumnjam u sebe
October 26, 2024Oct 26 1 hour ago, Svemir Zeka said: Ovo odvratno vreme me uspavljuje i komira, fala bogu pa se noćas dobija još jedan sat Misliš, gubi?