foto Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 evo ufatio si: EET za srbiju. nema veze sa politikom vec sa geografijom. 2
Filozof manijak Posted November 24, 2023 Posted November 24, 2023 (edited) CET, politički, geografski i simbolički Edited November 24, 2023 by Filozof manijak
Filozof manijak Posted October 26 Posted October 26 Vraćamo se u pravo vreme, i dobijamo nazad ukradeni sat od proletos. Valja ga pametno iskoristit'. 2 1 1
Jeremija Posted October 26 Posted October 26 4 hours ago, morgana said: dokle više +1, jako dugo sam živeo u zemlji gde nema okretanja skazaljke, jednom mi nije zasmetalo, nitti sam se osetio nešto zakinut. 3 1
Svemir Zeka Posted October 26 Posted October 26 Ovo odvratno vreme me uspavljuje i komira, fala bogu pa se noćas dobija još jedan sat 1
Mel Posted October 26 Posted October 26 12 minutes ago, Svemir Zeka said: Ovo odvratno vreme me uspavljuje i komira, fala bogu pa se noćas dobija još jedan sat Danas sam rekla sebi, priznaj lepo i sebi i drugima da si lenja osoba, a ne te vreme, te sinusi, te nesto sam malaksala. 1
Svemir Zeka Posted October 26 Posted October 26 33 minutes ago, Mel said: Danas sam rekla sebi, priznaj lepo i sebi i drugima da si lenja osoba, a ne te vreme, te sinusi, te nesto sam malaksala. Moj slučaj nije, a možda ni tvoj
Mel Posted October 26 Posted October 26 4 minutes ago, Svemir Zeka said: Moj slučaj nije, a možda ni tvoj Ma nije ni moj, nego toliko reagujem na ovo vreme (vec neko vreme) da pocinjem da sumnjam u sebe 1
JozoMujica Posted October 26 Posted October 26 1 hour ago, Svemir Zeka said: Ovo odvratno vreme me uspavljuje i komira, fala bogu pa se noćas dobija još jedan sat Misliš, gubi? 1
Recommended Posts