November 3, 20222 yr Dan škole je nenastavni, ali nije neradni dan Kao i Rastko Nemanjić Moramo da budemo tu i uskliknjujemo s ljubavlju
November 3, 20222 yr Buvo Ja se ne žalim na promenu sata. Evo, sad može još jednom da se promeni, a i sledećg meseca isto
November 3, 20222 yr Just now, nisam ja said: i onda se zeka zaglavila u veš mašini i naišao filozof. Ja perem na ruke
November 3, 20222 yr druže, smanji gledanje majstorske radionice i mithbustersa Edited November 3, 20222 yr by Filozof manijak
November 3, 20222 yr 35 minutes ago, Filozof manijak said: ko beše ono nema savest, sociopate ili psihopate? both of them
November 3, 20222 yr 46 minutes ago, nisam ja said: i onda se filozof zaglavio u veš mašini i naišla zeka.. I pustila na 95, s pretpranjem.
November 24, 20231 yr Zlikovci su i ove godine nastavili da pomeraju satove, unistavaju nam bioritmove, a niko da se pobuni.!.!!? Sramota.!?! Dokle cemo da trpimo????!! Vreme po meri coveka, a ne za levicare i demonkrate!! Edited November 24, 20231 yr by precog