Jump to content
IGNORED

letnje računanje vremena

kud u maglu Simoviću

100 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, levi said:

sve ok, pričam o sadašnjem vremenu

pomeranje sata je civilizacijska tekovina, nije čudno da se ukida baš sada, kada ljudi većinski donose pogrešne i nepormišljene odluke na svoju štetu,  u celom svetu

vibe je isti kao  kod a-vaxa, protivljenje opšte korisnoj stvari zbog ličnih interesa, a na kraju na svoju štetu

naučno je dokazano da je u nedelji koja sledi nakon promene vremena povećan broj srčki i saobraćajki

Posted

vi se dogovorite oće da bude zimsko ili letnje, meni je svejedno. samo da se više ne pomera.

• +1 3
Posted

а испоставило се да ни уштеда није нека

Posted

vi se dogovorite oće da bude zimsko, meni je svejedno. samo da se više ne pomera.
opravila da moze da valja :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• +1 3
  • Haha 2
  • -1 1
  • Tužno 1
Posted

+ da se pomerimo za jednu zonu

• +1 4
Posted

opravila da moze da valja hihi.gif

WTMIL
  • +1 2
  • Haha 1
Posted

Bubo kakvo crno zimsko da se obesimo svi komplet.

• +1 2
  • Haha 1
Posted

ih kakvi ste bre osetljivi :hihi:

• +1 1
  • Haha 1
Posted

vi ste za ukidanje računanja vremena. svakovrsnog :lol:

Posted

ja priznajem samo sud svog unutrashnjeg chasovnika :hihi:

Posted (edited)

za nas koji smo na granici vremenskih zona pomeranje je idealno, jer nam ni jedna ni druga zona zapravo ne odgovara i pravi nam ekstreme,  zimi ili leti

najgori mogući scenario bi bio da ostane cele godine letnje, samim tim i najverovatniji. znači da bi zimi dobili sat duže poslepodne koji nam ne znači ništa, jer je dan kratak pa je kratak svakako će da se smrači poslepodne a ne "uveče" po našem unutrašnjem satu. ali zato bi ujutru imali katastrofu mrak celo jutro, klanje celog stada za 100g čvaraka popodne

malo manje loše bi bilo stalno zimsko, onda bi leti svanulo u sred noći, što opet nije dobro ali jbg, ako ne može bolje

najbolje bi bilo  da se letnji ekstrem ranog svanjavajna ublaži pomeranjem sata, a zimski pomeranjem na drugu stranu. to ko napravi  svaka mu čast

Edited by levi
  • +1 4
Posted

ti hocesh da pobijesh narod rachunanjem! vreme ti sluzi sao kao izgovor! :hihi:

Posted

da li shvatate da je soros pustio koronu da bi odlozio zaustavljanje pomeranja casovnika? nemojte da ste naivni!!

u 2 casa u nedelju ujutro, svako ko je za zaustavljanje pomeranja casovnika da popije 2 supene kasike ivermektina i nek baci saku d vitamina iz sebe uz povik sakloni se djavole od mene. 

• Wub 1
  • Haha 3
Posted

ja sam namazao časovnik palmotićevom mašću i on se zaustavio u inat sorošu

• +1 1
  • Haha 2
Posted
32 minutes ago, Frile said:

ja sam namazao časovnik palmotićevom mašću i on se zaustavio u inat sorošu

misliš pelagićevom mašću?