Jump to content

letnje računanje vremena

101 members have voted

1. 1. da li ste za ukidanje letnjeg računanja vremena?

• da
      61
    • ne
      40

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On 28. 10. 2021. at 17:21, levi said:

sve ok, pričam o sadašnjem vremenu

pomeranje sata je civilizacijska tekovina, nije čudno da se ukida baš sada, kada ljudi većinski donose pogrešne i nepormišljene odluke na svoju štetu,  u celom svetu

vibe je isti kao  kod a-vaxa, protivljenje opšte korisnoj stvari zbog ličnih interesa, a na kraju na svoju štetu

naučno je dokazano da je u nedelji koja sledi nakon promene vremena povećan broj srčki i saobraćajki

• Replies 1k
  • Views 74.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

vi se dogovorite oće da bude zimsko ili letnje, meni je svejedno. samo da se više ne pomera.

• Author

а испоставило се да ни уштеда није нека

On 28. 10. 2021. at 17:44, slepa živana said:
vi se dogovorite oće da bude zimsko, meni je svejedno. samo da se više ne pomera.
opravila da moze da valja :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

• Author

+ da se pomerimo za jednu zonu

On 28. 10. 2021. at 17:52, gospa buba said:

opravila da moze da valja hihi.gif

WTMIL

Bubo kakvo crno zimsko da se obesimo svi komplet.

ih kakvi ste bre osetljivi :hihi:

vi ste za ukidanje računanja vremena. svakovrsnog :lol:

ja priznajem samo sud svog unutrashnjeg chasovnika :hihi:

za nas koji smo na granici vremenskih zona pomeranje je idealno, jer nam ni jedna ni druga zona zapravo ne odgovara i pravi nam ekstreme,  zimi ili leti

najgori mogući scenario bi bio da ostane cele godine letnje, samim tim i najverovatniji. znači da bi zimi dobili sat duže poslepodne koji nam ne znači ništa, jer je dan kratak pa je kratak svakako će da se smrači poslepodne a ne "uveče" po našem unutrašnjem satu. ali zato bi ujutru imali katastrofu mrak celo jutro, klanje celog stada za 100g čvaraka popodne

malo manje loše bi bilo stalno zimsko, onda bi leti svanulo u sred noći, što opet nije dobro ali jbg, ako ne može bolje

najbolje bi bilo  da se letnji ekstrem ranog svanjavajna ublaži pomeranjem sata, a zimski pomeranjem na drugu stranu. to ko napravi  svaka mu čast

Edited by levi

ti hocesh da pobijesh narod rachunanjem! vreme ti sluzi sao kao izgovor! :hihi:

da li shvatate da je soros pustio koronu da bi odlozio zaustavljanje pomeranja casovnika? nemojte da ste naivni!!

u 2 casa u nedelju ujutro, svako ko je za zaustavljanje pomeranja casovnika da popije 2 supene kasike ivermektina i nek baci saku d vitamina iz sebe uz povik sakloni se djavole od mene. 

ja sam namazao časovnik palmotićevom mašću i on se zaustavio u inat sorošu

On 28. 10. 2021. at 18:38, Frile said:

ja sam namazao časovnik palmotićevom mašću i on se zaustavio u inat sorošu

misliš pelagićevom mašću?