April 2, 20196 yr 13 hours ago, Meazza said: Od pola osam. Sad ces me pitati u koliko ustajem, pretpostavljam?
June 10, 20195 yr Looks like the West Coast has finally seen the light as well... https://kval.com/news/local/spring-forward-and-stay-put-bill-to-end-daylight-saving-time-in-oregon-advances
June 10, 20195 yr dok u EU možda sad nekima dolazi iz dupeta u glavu Quote Odlaže se ukidanje pomeranja sata u EU? Većini zemalja članica EU potrebno je dodatno vreme kako bi sprovela u delo izmene pomeranja sata, prema dokumentu koji je izdalo rumunsko predsedništvo Saveta EU. Evropski parlament usvojio je odluku krajem marta ove godine da se ukine pomeranje kazaljki na satu, a zemljama članicama EU je ostavljeno da se do 2021. odluče da li žele da zadrže letnje ili zimsko računanje vremena. Međutim, države članice ostaju neusaglašene oko brojnih pitanja, a njihovo je odobrenje potrebno kako bi promena stupila na snagu. Rumunija je upozorila kako je potreban usuglašeni pristup problemu kako bi se sprečila „šarolikost vremenskih zona” i osiguralo pravilno funkcioniranje jedinstvenog tržišta. Zasad je samo nekoliko zemalja članica obznanilo svoju poziciju, piše u dokumentu rumunskog predsedništva. Edited June 10, 20195 yr by levi
March 25, 20205 yr 1 hour ago, renne said: Za vikend promena Možda i poslednja u istoriji ajde ne mraci. prezivece valjda neko i koronu
March 25, 20205 yr hoće, izolovana plemena u amazonu i na papua novoj gvineji, čiji će potomci kroz 10000 godina na internetu raspravljati da li ima istine u mitovima o drevnoj propaloj civilizaciji koja je bila globalno povezana i imala mašine kojima je letela sa kraja na kraj sveta
March 25, 20205 yr 36 minutes ago, Ros said: ajde ne mraci. prezivece valjda neko i koronu Veovatno je mislio na to da je promena vremena pred ukidanjem.
March 25, 20205 yr 20 minutes ago, Anonymous said: Veovatno je mislio na to da je promena vremena pred ukidanjem. naravno ili će biti poslednje (ja se nadam), ili imamo još jedno u oktobru
March 29, 20205 yr On 27.3.2019. at 10:12, Djuro said: ziv nisam da vidim sta ce Srbima biti #worldsfirstproblem nakon oktobra 2021. uuuupss. #nisamznaomajkemi
March 10, 20214 yr 18 hours ago, Filozof manijak said: Ma biće isto kao i do sada, zimsko i letnje računanje. Neće se ukidati to ne dolazi u obzir! sad ga menjamo zadnji put u životu. pričaćemo unucima kako smo nekad bili idioti...
March 10, 20214 yr Kao da se mi išta pitamo po tEm pitanju Zamisljam samo situaciju gde je pola EU na zimskom, a druga polovina na letnjem računanju. Implodirala bi unija brže nego zbog vakcina Esid: što se me tiče, poslednja promena može tamo u oktobru Edited March 10, 20214 yr by Filozof manijak