Frile Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 14 minutes ago, renne said: Ostali su na letnjem hteo sam da predložim da i mi treba isto kao i braća naša, međutim :( Quote The 2011 declaration by Russia that it would stay in DST all year long was subsequently followed by a similar declaration from Belarus.[71] Russia's plan generated widespread complaints due to the dark of wintertime morning, and thus was abandoned in 2014.[72] The country changed its clocks to Standard Time on October 26, 2014 and intends to stay there permanently
gone fishing Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 mi smo na samoj istočnoj granici cet, najbolje bi bilo da pomerimo sat 45 min unapred
Filozof manijak Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 (edited) 3 minutes ago, gospa buba said: 42 sent from bubamoto 42 - odgovor na pitanja o suštini života, univerzuma, svega za šta znamo i ne znamo edip: pa i na dilemu letnjeg računanja vremena Edited March 9, 2018 by Filozof manijak
gone fishing Posted March 9, 2018 Posted March 9, 2018 da se odluči na referendumu sa 25 ponuđenih opcija od 21 do 45 min
renne Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Quote Ministarstvo privrede je saopštilo da, na osnovu Zakona o računanju vremena, letnje računanje vremena u 2018. godini počinje 25. marta u 2 sata tako što se pomeranjem za jedan čas unapred vreme u 2 sata računa kao 3 sata. Svakog poslednjeg vikenda u martu se pomera sat i prelazi se na letnje računanje vremena, da bi se satovi potom poslednjeg vikenda oktobra vratili na zimsko računanje.
Đipalo Junuz Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 3 hours ago, renne said: Ministarstvo privrede Nisam nikad razmišljao o tome koje ministarstvo je nadležno za pomeranje vremena
Milogled Bluff Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
slepa živana Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 kad već menjamo, trebalo je da promenimo još prošle nedelje. ja se već desetak dana budim sama sat, sat i po pre alarma, valjda zbog svetlosti. i taman ću do sledećeg vikenda da se naviknem da spavam pod svetlošću i onda ću da se mučim ko isus kad nam zdipe sat.
katamaran Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 6 hours ago, Milogled Bluff said: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena Lol. Potpuno istu stvar sam hteo da napisem pa bacio pogled dole
slepa živana Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said: živanu za ministra! ako je tako, želim odmah i poljoprivredu i vodoprivredu!
Recommended Posts