Jump to content

letnje računanje vremena

101 members have voted

1. 1. da li ste za ukidanje letnjeg računanja vremena?

• da
      61
    • ne
      40

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 hour ago, salerokada said:

To bi značilo da se ostaje na zimskom?

sramim se priznati, meni odgovara.

Pa jbt u junu će svitati u 3 noću...

Мени исто одговара да остане на зимском. Свакако свиће у невријеме овдје како год окренеш у љето. 

U 4am da izlazi sunce, gde je to normalno :fantom:

Užas. Dokaz da su i njihovi parlamentarci diabole.

1 hour ago, salerokada said:

To bi značilo da se ostaje na zimskom?

Ako je tako to je za mene katastrofa jer mogu da se pozdravim sa treninzima pentranja na otvorenom posle posla.

Ako samo ukinemo letnje računanje, a ne pređemo u istu zonu sa Rumunima, e onda ostaje na zimskom. 
Zimsko je default.

edit:

Ako pređemo u zonu sa Rumunima, a ukinemo letnje/zimsko pomeranje sata, onda ćemo cele godine biti u onome što je bilo "letnje računanje". Zimi će malo kasnije smrkavati.

Edited by Frile

Ja sam za letnje vreme plus rumunska zona. Mrak leti posle 21.30.. Kao u Fra i Hol npr. Al se plasim skroz druge krajnosti da cemo ostati na zimskom u ovoj vremenskoj zoni.

Prebaciti odmah na GMT+2. Doduse zimi ce sunce da izlazi posle 8.

Užas ako ostanemo na zimskom. jebo im pas mater svima

Ovaj, Srbija nije član EU i ne mora da prati instrukcije EP i EK po pitanju računanja vremena :fantom: 

4 minutes ago, Venom said:

Prebaciti odmah na GMT+2. Doduse zimi ce sunce da izlazi posle 8.

Sta cemo pre 8 napolju?

Donese li Europska komisija odluku o ukidanju ljetnog (ili zimskog) računanja vremena, ona ne bi odmah bila obvezujuća za sve države članice EU, već bi bila donesena u obliku neobvezujuće rezolucije koju bi države članice morale dodatno potvrditi.

drugim rečima nastaće haos. nismo mi u Evropi navikli na te fore u AMerikama (ili Rusiji) da non-stop moraš da preračunavaš koliko je negde drugde sati.

Edited by MancMellow

Usaglasice se oni.. Mozda ce biti neka Madjarska ili Poljska kontra, al ovi veci ce se to dogovoriti.

Ja sam za to da sviće u 8 am i smrkava u 3 pm uvek, i zimi i leti i u pm