June 9, 20195 yr Sad sam htio da spomenem Meazzi RvN-a kao odgovor na Nuriju™. Ja sam ga, doduše, prvi put zapazio u CL 1998-99.
May 31, 20204 yr On 31. 5. 2020. at 14:20, Meazza said: Ko god da je napravio ovaj video je jebeni genije. Zidane je radio te stvari pod vecim opterecenjem, tako da moze svasta da se kaze, ako se neko usudi... prilazem izvinjavam se ak je bilo
May 31, 20204 yr Author On 31. 5. 2020. at 16:42, villiem said: Zidane je radio te stvari pod vecim opterecenjem, tako da moze svasta da se kaze, ako se neko usudi... Moze svasta da se kaze i o losijoj opremi, terenima, loptama, mesarima koji ti ulecu sa obe noge bez kartona (koji nisu postojali) i izbace te sa dva svetska prvenstva kad si bio u peaku... Uostalom ove scene pokazuju veoma slicne situacije na terenu. EDIT: Finale koje si postavio je za mene licno najlepse u istoriji SP. Edited May 31, 20204 yr by Meazza
May 31, 20204 yr Author Nemojte please, stvarno nisam hteo da umanjujem na bilo koji nacin Zizua ili bilo koga.
May 31, 20204 yr Moze da se kaze i da je zizu bio sporiji i manje explozivniji od pelea a opet se podjednako efikasno oslobodjao pritiska prvim kontaktom s loptom i fintama tela
May 31, 20204 yr Author Tacno, imao je vise nego dovoljno sto treba za to. Presing na takvim igracima je najcesce uzaludan.
May 31, 20204 yr Taj laznjak s propustanjem lopte je fantazija. Ne samo taj, nego bilo kakav, cak i ovaj recimo. Divota za gledati, magarci na sve strane.