Jump to content

Istorija fudbala

Featured Replies

Sad sam htio da spomenem Meazzi RvN-a kao odgovor na Nuriju™. Ja sam ga, doduše, prvi put zapazio u CL 1998-99.

• 9 months later...

Najteži engleski poraz

Da nećemo mi kompletan PDF Fudbal ovdje prebacivati?

• 1 month later...
  • Author

Obojica u svom peak-u.

• 3 weeks later...
  • Author

Ko god da je napravio ovaj video je jebeni genije. 

On 31. 5. 2020. at 14:20, Meazza said:

Ko god da je napravio ovaj video je jebeni genije. 

:ziga:

Zidane je radio te stvari pod vecim opterecenjem, tako da moze svasta da se kaze, ako se neko usudi... :D

prilazem

izvinjavam se ak je bilo

• Author
  On 31. 5. 2020. at 16:42, villiem said:

:ziga:

Zidane je radio te stvari pod vecim opterecenjem, tako da moze svasta da se kaze, ako se neko usudi... :D

Moze svasta da se kaze i o losijoj opremi, terenima, loptama, mesarima koji ti ulecu sa obe noge bez kartona (koji nisu postojali) i izbace te sa dva svetska prvenstva kad si bio u peaku...  Uostalom ove scene pokazuju veoma slicne situacije na terenu. ;) 

EDIT: Finale koje si postavio je za mene licno najlepse u istoriji SP.

Edited by Meazza

Ma jok, ovo je dovoljno

A zizu neverue

• Author

Nemojte please, stvarno nisam hteo da umanjujem na bilo koji nacin Zizua ili bilo koga.

Moze da se kaze i da je zizu bio sporiji i manje explozivniji od pelea a opet se podjednako efikasno oslobodjao pritiska prvim kontaktom s loptom i fintama tela

• Author

Tacno, imao je vise nego dovoljno sto treba za to. Presing na takvim igracima je najcesce uzaludan.

Taj laznjak s propustanjem lopte je fantazija. Ne samo taj, nego bilo kakav, cak i ovaj recimo. 

Divota za gledati, magarci na sve strane. 

• Author

Ovaj video je nerealan. Nerealan.

(Sve uzeto sa svetskih prvenstava.)