Jump to content
IGNORED

Istorija fudbala

Meazza

Recommended Posts

Posted
Just now, Meazza said:

...

Koliko znam, Kufura pamte navijaci Bajerna po ona dva primljena gola u finalu LS. Van toga se ne secam.

pa to  je bilo 99 :dry:

Posted
Just now, levi said:

pa to  je bilo 99 :dry:

Pa znam, ali to je sve sto znam o njemu. Treba li da ga stavljam umesto Montera ili Kouta (Sanchis i Ferrara su neprikosnoveni rekao bih)? Stvarno ne znam.

Posted

Sanchis ti se oprostio od repke 1992. Ne znam koliko je on relevantan za wc98. Ne znam da li postoji neki konkretan razlog zašto se oprostio od repke sa 27 godina.

Posted
1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Sanchis ti se oprostio od repke 1992. Ne znam koliko je on relevantan za wc98. Ne znam da li postoji neki konkretan razlog zašto se oprostio od repke sa 27 godina.

Nemam pojma ali osvojio je LS 1998 kao kapiten koji je igrao sve utakmice i u sampionatu i u Evropi. 

Posted

Mario Zardel, a mozda bi mogao i neki odbrambeni igrac arsenala  

Posted

Jao, nateraces me i treci tim da pravim.

Posted

Žardel mačka. Da utrpamo na klupu Hakan Šukura i Deli Valdeza, legendu Ovijeda :happy:

Posted

Centarforova stvarno ima i previse, za deset timova.

Posted (edited)
4 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Žardel mačka. Da utrpamo na klupu Hakan Šukura i Deli Valdeza, legendu Ovijeda :happy:

Kad rece Oviedo, Viktor Onopko je bio bas solidan igrac. Od Rusa i Mostovoj nije bio los.

Edited by Meazza
Posted

i Žunjino je te 98 osvojio Kopa libertadores sa Vaskom da Gama

Posted (edited)

Bilo bi interesantno prosiriti listu igracima koji su bili deo tima ali nisu igrali ni minut. Jel ulazio u igru Hasselbaink?

Edited by Meazza
Posted

Ne sviđa mi se ta ideja :) Dodajem još jednog rasnog centarfora na klupu. Dario Hubner sa impresivnih 16 golova u debi kalčo sezoni.

Posted

Naravno moj omiljeni igrac iz Hicfeldove Borusije, Michael Zorc

Posted
Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Ne sviđa mi se ta ideja :) 

OK, OK, u pravu si. To kad bismo poceli ko zna kad bismo zavrsili.

Mada bih voleo da nadjem spisak minutaze igraca.

Posted

Hubner nije nikad mogao biti reprezentativac jer je ziveo nesportskim zivotom. U Argentini nije bilo mesta za Julia Cruza