October 9, 20177 yr Author Meni uopste ne pronalazi tu ligu... EDIT: snasao sam se... Edited October 9, 20177 yr by adasevic
October 11, 20177 yr 16 ne moz' da popunimo pa sve i da das sutra oglas u novinama Edited October 11, 20177 yr by cvrlle
October 13, 20177 yr zasto na svakom fantaziju mora da postoji kapiten?! uvek userem nadam se da ce kroz koji dan moci da se zaviri u protivnicke ekipe. zanima me kako su igrali adasevic i orasi
October 15, 20177 yr Author Evo ti mog tima, posto vidim da i dalje ne mogu da se vide protivncki timovi... Jos da sam zabo kapitena... a najvise sam uzimao bas De Koloa i Sveda... Edited October 15, 20177 yr by adasevic
October 17, 20177 yr zasto na svakom fantaziju mora da postoji kapiten?! uvek userem nadam se da ce kroz koji dan moci da se zaviri u protivnicke ekipe. zanima me kako su igrali adasevic i orasi Ma ja nisam nista uradio, sramim se priznati ali posto nisam imao vremena da analiziram ista a nisam hteo da ispalim isao sam na autofill :D
October 18, 20177 yr jel moze da ti uradi i trejdove na autocomplete? da nastavis pobednicki niz :D ja sam kao nesto izmuvao s ekipom. nadam se da cu ovaj put imati malo vise uspeha u izboru kapitena