adasevic Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 E ljudi, pocinje nova sezona EL fantazija, a ove godine su skroz promenili igru. Sad se bira 12 igraca, 8 igra 4 su na klupi. Budzet je 10M, ali ne zna se formira i menja cena ko ranije. Manje vise, nema previse dodirnih tacaka sa prethodnom igrom, ali ima mogucnost H2H lige, pa bi mozda mogli da probamo ako ima zaintresovanih? https://fantasychallenge.euroleague.net Morate da se registrujete iako ste imali nalog ranije. Link to comment
Moća Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Cekaj jel se menja cena ili ne? Meni to sa cenama preveliko cinculiranje jer umesto da pratis ko kako igra ti se juris da prodas nekog posle jedne slabe partije da ne bi izgubio pare. Link to comment
adasevic Posted October 4, 2017 Author Share Posted October 4, 2017 Menjaju se cene. Ali kako, to se ne zna. Gledaju nesto poslednjih 5 meceva, pa imaju neke skale, i jos neki faktori, ali nigde ne pise kako se zsapravo to menja. Ja sam im cak i pisao da pojasne nacin na koji se formira cena, tj. na koji se menja, ali uz silna zahvaljivanja sto sam im pisao, odjebase me uz konstataciju da to ne mogu da mi kazu :lol: Link to comment
cvrlle Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 (edited) ajde eone, ja sklepao neku ekipu a ti pozovi u ligu Edited October 6, 2017 by cvrlle Link to comment
crtamOrasi Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Ocu i ja ovo, zasad sam na autofilu jer nemam pojma sta i kako al cu da napravim nesto do pecetka lige. Link to comment
KennyDalglish Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Racunajte i na mene Link to comment
Ros Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 napravio sam ligu PPP Euroleague 2018 pass: T4ZLF77L Link to comment
cvrlle Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 (edited) jok more. nece ni u jednu ligu! ''Actions with mass leagues not allowed'' Edited October 7, 2017 by cvrlle Link to comment
KennyDalglish Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 I kod mene isti slucaj Link to comment
cvrlle Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 ja upao ali sa dve ekipe. sajt se zbuni kad treba da izbacim jednu aj stavite ime tima da vam bude forumaski nick da se razaznajemo Link to comment
Ros Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 ja upao ali sa dve ekipe. sajt se zbuni kad treba da izbacim jednu aj stavite ime tima da vam bude forumaski nick da se razaznajemo ja sam upao sa jednom ekipom, ali ne znam otkud mi dve ekipe :( Link to comment
cvrlle Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 pa mozes da napravis 15 ekipa po nalogu. ako te ne mrzi ;) ja cu izbaciti jednu ekipu kad to sajt bude dozvolio Link to comment
Ros Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 pa mozes da napravis 15 ekipa po nalogu. ako te ne mrzi ;) ja cu izbaciti jednu ekipu kad to sajt bude dozvolio eeeeeeeee... ja sam komesar i mogu da ti izbacim jedan tim. koji hoces? Link to comment
cvrlle Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 onaj sto nije cvrlle Sent from my E5603 using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts