Calavera Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 (edited) usao posle i dobro odradio svoje minute, vidi se da je svg poceo vise da mu veruje. pomaze sto je ish smith presao u prvu petorku, on i bobi su verovatno najbrzi i najsporiji igrac u ligi, i kao takvi potpuno nekompatibilni jedan s drugim. Edited January 7, 2018 by Calavera
Mauci Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 14 hours ago, Have_Fun said: zbog? mozda nisi skontao, pricali smo o igri Currya Zato sto si jadan sa tim klinackim lozenjem a mator si konj.
Have_Fun Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Ti si jadan sa hejtovanjem svakoga po ovom topicu Otrsio te k'o slinu Answer i ispreskakali ovde kad si glumio lingvistickog policajca pa sad trazis drugog da se zakacis Sta te boli q sto se ja lozim Probaj da se socializujes i nadjes drustvo koje ce uneti sarenila u tvoj zivot, i smanjis taj bes koji imas Srecan Bozic [emoji4] Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
Mauci Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Dobro decace, lozi se slobodno i dalje na svoje favourites™ i Answera. Sta ti je doneo Deda Mraz?
Have_Fun Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 nadrkani matorac hejt topic ti je malo juznije
1n54jd3r Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Mauci je dobar decak...navijao na F4 za Partizan u sred Ljubljane...a nije nas
Have_Fun Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Curryevi brojevi nakon povrede do ovih meceva, procenat za 3 mu je bio oko 35%, nakon 4 utakmice je na 41%
Zli Gli Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Gledao sam sinoc prenos, i dalje su mi jezivo antipaticni Voriorsi. Svaka cast Kariju za trojke sa 10m ali bi mu nabio onu gumu u anus iz revolta.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
nisam ja Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 jel ima neki nba igrač da nije čoban? Ta odela, te frizure... Dobro bobi je čist seksoman.
nisam ja Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 super završnica™. Majami isčačkao. Nije mi baš jasno ovo zaletanje mičela. Dragić mašio par zicera. Olinik plodio protiv detroita, ne znam šta je ubacio večeras.
Recommended Posts