Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Kako Kyrie rutinski poentira kad je frka na kraju, kao da je na treningu

Posted

Neverovatna lakoća igranja košarke, kao na igrici. Kajri je u prvom tieru igrača, nema dileme, mnogo je dobar.

Posted

Neverovatna lakoća igranja košarke, kao na igrici. Kajri je u prvom tieru igrača, nema dileme, mnogo je dobar.

meni je facinannije koliko je hrabar. uso je u rat protiv naucnog establismenta na bar 2 fronta: napada tabu o okrugloj zemlji i tabu o naprednoj statistici. ima mnogo mocne neprijatelje, nek mu je bog u pomoci.

Posted

Nocas u 4 Bogdan na SK1. Jel bilo do sada prenosa nasih, ja nisam kacio?

Posted

Ja gledao Sakramento pre neki dan online. Koja je ono divljina od igraca i kosarke. Jadan Bogdan gde je zaglavio. Tacno se vidi da ima zelju i know-how ali mu posle par cetvrtina sa ovima nije ni do cega.

Posted

Sokira se svako ko pogleda Sakramento, onako nesto se ne vidja cesto u profesionalnom sportu.

Posted

jel bi uzo skaramento titulu da ga nekako ubace u fajnal for?

Posted

jel bi uzo skaramento titulu da ga nekako ubace u fajnal for?

Bogami nisam siguran

Posted

Jokara plodi, 21 poen u prvom poluvremenu. Plus sve kolone upisao u statistici.

Posted

Ovi Bogdanovi 0:8 u prvih dva minuta. U svojoj hali. Bolje Mutu da dovedu, gori ne bi bili.

Posted

ne mracite.

Ne pitah cega f4. Posle ovih 6min sto sam sad odgledao, mozda bi mogli do finala zenskog ncaa al uconn bi ih drknuo u finalu

Posted

Au sta Jokic radi :O U seriji je od preko 10 uzastopnih pogodaka iz igre, 32p, 7sk, 5as i po dve blokade i kradene, a jos 5 min do kraja trece. Jebote.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...