ToniAdams Posted July 13, 2018 Posted July 13, 2018 (edited) 5 hours ago, 1n54jd3r said: Jeste lutao Malone u taktici i postavci. Ali cinjenica je sa ovaj tim raste i da mladi igraci napreduju iz godine u godinu. Plus je konacno odustao od svoje prodefanzivne filozofije koja ne moze ni u ludilu da se implementira sa igracima koje ima. Meni licno je najgori potez preplacivanje Plamlija uz dugogodisnji ugovor uz potenciranje njegovog ne znam kakvog kvaliteta u odbrani. Moze li neko ko je pratio Portland da objasni na koju foru je on bio tamo omiljen i cenjen? Jbt pa svi znaju da je plamli sa svojim T-Rex rucicama rupcaga u odbrani, koliko god da se trudi. Ne pratim menadzerske price, jel stvarno to bio povod da ga dovedu onomad? Edited July 13, 2018 by ToniAdams
1n54jd3r Posted July 15, 2018 Posted July 15, 2018 zamrlo FA trziste...manje vise samo KL je upitan da li ostaje u SAS i da li ce HOU da se kocka sa Melom...plus pitanje naravno da li ce Divac da ipak izgura neku glupost nakon sto su ga Bulsi izvukli iz kanala
pbg12345 Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 jel postoji neki minimum koliko moraju klubovi potrositi na plate? ako da, jel sakramento ispod te cifre?
theanswer Posted July 16, 2018 Author Posted July 16, 2018 zvanično je prošao deadline za teodosića gde mu je sad garantovan ugovor na 6,2 miliona za ovu sezonu postoji salary floor koji je postavljen na 90% capa. ali taj salary floor u suštini ne znači ništa. timovi raspodeljuju novac samo ostatku rostera dok ne udare u floor i to je to.
1n54jd3r Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Koliko je on samo smoren tokom intervjua kada prica o NBA...ne moze da sakrije koliko je ubijen u pojam...a stvarno nije imao srece sa timom...nekim igracima koji su nizeg kvaliteta od njega se bukvalno poklope kockice, kod njega sve mora tezom putanjom...
Amos Posted July 16, 2018 Posted July 16, 2018 Meni je najbolje kad ponavlja 'ovaj mali Towns' i realno je on za njega klinja.
Heaviside Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Meni je on uvek smoren. Jebes mi mater ako ne pati od nekog (blazeg) oblika depresije.
theanswer Posted July 17, 2018 Author Posted July 17, 2018 24 minutes ago, Heaviside said: Meni je on uvek smoren. Jebes mi mater ako ne pati od nekog (blazeg) oblika depresije. meni je ta priča bjelica tough guy iz blokova sa njegovom pojavom i na terenu i van njega uvek bila wtf
spaceploitator Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Mislim da zapravo jeste tough guy, iako je tako tih i miran spolja, ili u neku ruku mozda bas zbog toga. Npr. vidi se iz toga kako je ishendlovao Aflala onda, a i ranije u reprezentaciji onih par tekmi de su nas Spanci isponizavali, jedino se njega secam da je tu pokazao zube i krenuo da igra malo bezobraznije. Zveknuo i Rudija par puta usput
James Marshall Posted July 17, 2018 Posted July 17, 2018 Iskreno imam rispekt prema onima koji hoće da više igraju za manje para, ako je to razlog. Daj da vidimo ful priču pa da rašlanjujemo, za sad je samo nagađanje. Ko zna koji su razlozi u pitanju.
Recommended Posts