Jump to content
IGNORED

NBA 2017/18

theanswer

66 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, Mos said:

bez obzira sto je dileja uvek

:D  To na stranu, dobri potezi uprave Denvera. Trejd sa Bruklinom je odlican, narocito kad se uzme u obzir da je ovaj pik protected 1-12, ne verujem da ce Denver tu zavrsiti dogodine.

Ne slazem sa bas sa Dumarsom, sem da jesu preplatili Bartona. Ja ga ne bih ni zadrzao, ali se nadam da ce bar manje odlucivati sada kada ce vise igrati u prvoj postavi gde je najslabiji igrac. Voleo bih da mu ne povecaju minutazu sa proslogodisnjih 33, i da protiv nekih ekipa startaju sa Craigom umesto njega.

Ali s druge strane, zbog pozicije startera Barton ce manje minuta provoditi sa drugom postavom gde je cesto igrao PG, pa im bi tu dodatno zjapila rupa. Inace im je klupa, pored odbrane perimetra, najveci problem, pred kraj prosle sezone gomilu tekmi su izgubili zbog ocajne produkcije sa klupe i nepovratno gubili prednost tokom tih perioda, sto ih je na kraju mozda i kostalo plejofa. Veteranski minimum za Ajzeju, ugovor na godinu dana, zajedno sa Monte Morrisom (koji odlicno igra letnju ligu za sada) i cini mi se znacajno bolje resen backup PG nego prosle godine. I dalje ce biti medju najgorim odbranama, ali sada ima materijala da budu u kontinuitetu najbolji napad lige.

Posted (edited)

jel njima sad ostao puni mid level (ili skoro toliko) nakon sto su otisli ispod linije poreza, a krejga mogu da ubace u biannual exception?

Edited by Timmi
Posted

Jeste lutao Malone u taktici i postavci. Ali cinjenica je sa ovaj tim raste i da mladi igraci napreduju iz godine u godinu. Plus je konacno odustao od svoje prodefanzivne filozofije koja ne moze ni u ludilu da se implementira sa igracima koje ima. Meni licno je najgori potez preplacivanje Plamlija uz dugogodisnji ugovor uz potenciranje njegovog ne znam kakvog kvaliteta u odbrani. Moze li neko ko je pratio Portland da objasni na koju foru je on bio tamo omiljen i cenjen?

Posted

mladi igraci bi napredovali i da im je muta nikolic trener.

Posted
1 minute ago, 189- said:

Sakramento?

Posted
14 minutes ago, 189- said:

Da, liga je puna igraca koji u prve tri godine dodju do nivoa od 15+ ppg u kvalitetnoj ekipi

Posted

I nije rešenje da se Jokara "krije" u odbrani, nego da poboljša lateralne kretnje da "ne daju" prednost u bilo kom switchu, što znači da on preuzima na perimetru po potrebi.
Od toga koliko uspeju da podignu intenzitet odbrane zavisi PO i dokle će u njemu dogurati. Ovakav napad koji sad imaju je sasvim zadovoljavajući.

Posted (edited)

Jokicu je preko leta prioritet upravo na odbrani i lateralnoj kretnji...mislim da ce nas sve iznenaditi naredne sezone

proslogodisnja odbrana moze nekako i da prodje u regularnom delu, ali u PO nema sanse da prodju bilo koga

Edited by 1n54jd3r
Posted

ma da, osim sto organizuje napade, bije se pod kosem i sutira spolja jer nema ko drugi to da radi, treba valjda da bude i dwight howard iz najboljih dana u odbrani. ostali samo da razmisljaju kako da proture loptu u kos kad ostanu sami.

Posted
31 minutes ago, Time Crisis said:

Sakramento?

sta s njima?

Posted
7 minutes ago, 189- said:

sta s njima?

Koliko su njihovi mladi igrači napredovali kad nije bitan trener?

Posted
4 minutes ago, Time Crisis said:

Koliko su njihovi mladi igrači napredovali kad nije bitan trener?

a o kojim to njihovim mladim igracima pricamo? o onima koji vec odavno nisu u ligi ili o onima koji su izmedju d lige i kraja klupe?

okej, jasno je da trener utice na razvoj igraca ali ce na razvoj igraca najvise uticati kvalitet samog igraca. oni koji su dovoljno dobri sa velikim potencijalom ce se izboriti za minute kod bilo kog trenera.

Posted
51 minutes ago, Joe D said:

ma da, osim sto organizuje napade, bije se pod kosem i sutira spolja jer nema ko drugi to da radi, treba valjda da bude i dwight howard iz najboljih dana u odbrani. ostali samo da razmisljaju kako da proture loptu u kos kad ostanu sami.

Ok, oladi malo nekad...kad sam pominjao sta moze da prodje, mislio sam na Denver kao tim a ne na Jokica kao pojedinca

Posted
2 hours ago, booyaka said:

I nije rešenje da se Jokara "krije" u odbrani, nego da poboljša lateralne kretnje da "ne daju" prednost u bilo kom switchu, što znači da on preuzima na perimetru po potrebi.
Od toga koliko uspeju da podignu intenzitet odbrane zavisi PO i dokle će u njemu dogurati. Ovakav napad koji sad imaju je sasvim zadovoljavajući.

Ma koje preuzimanje na perimetru, Jokic nece nikad imati lateralnu kretnju dovoljnu za to...Treba drugacije odbrane da igraju na piku

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...