spaceploitator Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 odlican potez. nadam se da ce mu dati 20mpg, taman malo da strpne od bartonovih minuta
1n54jd3r Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Pre nesto manje od godinu dana Plamli je potpisao sa Denverom 3yrs 41mil ugovor...cisto da se uporedi sa danasnjim trzistem...Kapela ako ne dobije od nekoga offer sheet, od Hjustona ce dobiti nesto u rangu 4yrs 60mil...plus znamo za koliko je Nurkara potpisao u tom Portlandu gde je zamenio prvobitno pomenutog
Amos Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Ja mislim da se Hjuston zestoko zajebao sa davanjem ugovora Polu, prosto ne mogu da verujem da je Morey napravio taj potez i zakopao se za sledece 3 godine. Super potez Nuggetsa sa Craig-om.
1n54jd3r Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 7 minutes ago, Mos said: Ja mislim da se Hjuston zestoko zajebao sa davanjem ugovora Polu, prosto ne mogu da verujem da je Morey napravio taj potez i zakopao se za sledece 3 godine. Mislim da su se i LAL zajebali sa planovima...ako su vec doveli Lebrona, morali su vec ove godine da kreiraju tim koji je contender...tek sledece ce da dovode neku max zvezdu kada ce LBJ imati 35 godina...pa dok se uigraju i skapiraju, ovaj vise nece biti ni priblizna zver kakav je sada...generalno, pametniji su timovi koji sada ne daju te max ugovore veteranima i nisu u win now fazonu...GSW je tier sam za sebe, dok se ne raspadne ekipa nema ni smisla krcati sulud kes u tim...Boston i Fila ce najspremniji docekati kraj splash brothers dinastije
booyaka Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 ... koji će se desiti najranije za dve, tri godine.
goofs Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Ako se ne varam dogodine se i GSW raspada, tj bar jedan superstar ce napustiti tim? Mada stoji da LBJu vreme istice.
189- Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 19 minutes ago, Mos said: Ja mislim da se Hjuston zestoko zajebao sa davanjem ugovora Polu, prosto ne mogu da verujem da je Morey napravio taj potez i zakopao se za sledece 3 godine. Super potez Nuggetsa sa Craig-om. houston se vise zajebo sto su dopustili da odu ariza i mbah moute. jos ako dodje anthony...mada nema sanse da bude los kao u oklahomi.
Amos Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 16 minutes ago, 1n54jd3r said: Boston i Fila ce najspremniji docekati kraj splash brothers dinastije Ja bih rekao da je Boston vec spreman, ako budu zdravi pregazice ligu. Mozda je wishful thinking ali ne verujem da GSW moze tri godine za redom da nalece na protivnike kojima se povredjuju najbolji igraci u prvoj ili sestoj utakmici serije plus da odrzavaju podjednaku zelju za titulom posle cetiri finala.
1n54jd3r Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 29 minutes ago, 189- said: houston se vise zajebo sto su dopustili da odu ariza i mbah moute. jos ako dodje anthony...mada nema sanse da bude los kao u oklahomi. Pustanjem Arize potopili su svoje sanse...ispostavice se kao mozda i najveci promasaj offseason-a (uz ingeniozni Cikago i matchovanje Lavina) Melov problem je sto ne vodi racuna o telu uopste (pre svega ishrana)...sad spekulisu da je resio da se dovede u red ali malo je prekasno za to...cak i da ga posluzi sut i ofanziva, ne postoji promil sanse da covek ne bude zesci liability na defanzivnom kraju...na stranu sto ne moze da se svicuje u mod da u bilo kom krstenom timu ne moze da bude medju prve tri opcije
pacey defender Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 (edited) Pa neka ide u Kinu onda. ili neka uradi neku investicionu akciju, kao Amare u Izraelu. Ili neka ode u Atlantu. ili Bruklin. I dalje mnogo opcija, nakon bezveze a obećavajuće karijere. Uzgajanje jabuka, napijanje dražine tetovaže, dobro ste se šibali > Melo. Sasvim opravdan draft redosled. Edited July 10, 2018 by pacey defender
bradilko Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 1 hour ago, booyaka said: ... koji će se desiti najranije za dve, tri godine. ta dinastija ne postoji. to je samo zaludna priča.. dinastije su bile birdovi seltiksi, međikov show time, jordanovi bullsi..
Amos Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Kevin Durant beefing with a random highschooler on Instagram Middle school Stephen A
1n54jd3r Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 3 hours ago, Mos said: Kevin Durant beefing with a random highschooler on Instagram Middle school Stephen A Meni je i dalje neverovatno da ga i dalje loze kritike anonimusa po instagramu...sto ne da nekom top psihijatru/psihologu milionce da ga rese te patopotrebe da se kao drugi najbolji igrac sveta pravda svakoj susi
Joe D Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 11 hours ago, bradilko said: ta dinastija ne postoji. to je samo zaludna priča.. dinastije su bile birdovi seltiksi, međikov show time, jordanovi bullsi.. zato sto ti tako kazes?
pbg12345 Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 pretpostavljam da je međik ali ko je onda jordan? jordan ivanovic? zar on nije fudbal prenosio? kakve veze ima sa kosarkom?
Recommended Posts