mjone Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 23 minutes ago, arheolog1981 said: Da, pored toga što mi je lično odvratna pojava, mora se reći da je neverovatan napadač. Jednostavno mora biti MVP regularnog dela. Meni je neverovatno kako njegovi ulazi deluju prosto a niko ne moze da se odbrani, jak je ko konj i ocigledno dovoljno brz i eksplozivan a odlicno cita odbrane ... deluje nebranjivo u paru sa Kapelom Malo mu oprastaju korake kod step beck-a i tokom sezone mu daju diskutabilna bacanja ali napadacki je genijalan
Amos Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 1 hour ago, Host said: Moram opet malo o Bradi: ne secam se da sam ikada gledao da neko lakse zavrsava napade. Ovo Barkli rece nocas isto pa su mu se smejali i potezali Brajante i ostale Jordane.
ToniAdams Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 2 minutes ago, Host said: Kakav Bryant, njega se ni Fancy Craps vise ne seca. Jordan je uvek kandidat, ali u Hardenovoj igra ima elementa apsolutnog skila koji cini da izgleda kao da se ne trudi. Kod Jordana je bilo malo toga, ali je uvek bilo jasno da je iza toga zverska atletika. Da se ne lazemo, mnogo je gotivniji Lazni Brada od Jordana. U medjuvremenu sam bacio pogled na neke statistike. Curry >> Jordan i Brada. QED u obranbenim akcijama, npr?
Кристофер Лумумбо Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 8 minutes ago, Host said: Kakav Bryant, njega se ni Fancy Craps vise ne seca. Jordan je uvek kandidat, ali u Hardenovoj igra ima elementa apsolutnog skila koji cini da izgleda kao da se ne trudi. Kod Jordana je bilo malo toga, ali je uvek bilo jasno da je iza toga zverska atletika. Da se ne lazemo, mnogo je gotivniji Lazni Brada od Jordana. U medjuvremenu sam bacio pogled na neke statistike. Curry >> Jordan i Brada. QED na stranu sto sam ja voleo bradu kad se to nije smelo
Кристофер Лумумбо Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 1 minute ago, 1n54jd3r said: zasto Jordan nije gotivan? zato sto je host hipster
maheem Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 2 minutes ago, Host said: Nisam to rekao, nego mi je gotivniji od Jordana. Gradacija neomiljenih igraca. onda oprosti. tako već može
ToniAdams Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 nekoidan se setio kolko sam se lozio na glen rajsa, sad da me ubiete ne znam sto.
pbg12345 Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 bzvz vam je to uporedjivanje jordana i hardena ok je deandre, ali je harden ipak klasa iznad
maheem Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 Just now, pbg12345 said: bzvz vam je to uporedjivanje jordana i hardena ok je deandre, ali je harden ipak klasa iznad u pravu si za to al deandre je ipak gotivniji
fancy claps Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 (edited) 43 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: zato sto je host hipster previse je starmalast za hipstera. dakle b92ojkas. ali bih se kladio da je neki dizajner il tako nesto Edited April 16, 2018 by fancy claps
goofs Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 56 minutes ago, ToniAdams said: nekoidan se setio kolko sam se lozio na glen rajsa, sad da me ubiete ne znam sto. Zato jery je tada pola Srbije navijalo za Šarlot zbog ćelavog Divca, a u stvari je Glen Rajs bio faca u tom timu. On i Entoni Mejson.
Recommended Posts