Jump to content

NBA 2017/18

66 members have voted

1. 1. prsten

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Normalno je da najviše kukamo za naše, pratimo ih od kada postanu izole poznati, znamo im mane vrline i sl, pa nam je i najlakše da ih poredimo sa ostalima. Dakle, mi se borimo za naše, a Ameri neka se bore za njine™ :D

• Replies 5.8k
  • Views 507.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• kako mu ga je sukno pop. torontu je valjda ideja da se ratosiljaju derozana, nemam pojma sto bi uzimali ovu primadonu koja ne zeli da igra za njih.

• Time Crisis
    Time Crisis

lol

• James Marshall
    James Marshall

Nadam se da ih je Pop ošišao za još neki kvalitetan asset

Posted Images

• Author

1 hour ago, pbg12345 said:

a najbolje da sas sistem, odnosno popovica kao trenera treba svesti na ucinak lenarda

gde sam ja to uopste i napisao.

Džumandži Andželika

šek samo na afriku vuče. 

smučio mi se sa onim kurčenjem kad mu je onaj tip rekao da mu se skine . 

1 hour ago, nisam ja said:

Džumandži Andželika

šek samo na afriku vuče. 

smučio mi se sa onim kurčenjem kad mu je onaj tip rekao da mu se skine . 

Džamal MekGi  :D  Folira se ,kao ne zna kako se zove,nba cirkuz. A Beli ko beli,dečko igra svoju igru,nije nešto impesioniran 

Denver sada ima 4-5 lakših utakmica a posle ih do kraja čekao pakao,ima da ispadnu iz lige 

Kako igraju, čeka njih pakao i večeras protivu Lejkersa :)

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

• Author

Jebo vas Sek, klasican pajac 

Toronto dobi,imaju bas jaku klupu,a i Demar nauci da puca za tri

Meni kod denvera bedak i sto su zapostavili beasleyja i craiga otkad je harris dosao. Pogotovu ovog drugog, spasao ih iz govana vise puta.

Zar nije Craig na onom two way deal-u pa moze da igra samo 45 dana ili tako nesto?

Craig je povredio saku pa je vracen u razvojnu ligu. Beasley nije ni imao nesto vise minuta nego sto ih sada ima.

na poluvremenu protiv Lakersa samo 3 razlike... bilo je i 13. ali igra Denver OK

A povreda znaci... Ja skontao da se poklopilo sa harrisom pa reko samo ga otkacili.

konacno jedna dobra tekma u dobrom terminu, i daju jebenom iliji da prenosi

fino je ovo sto bjelkan igra, vidi se da se oslobodio kad zna da ima sigurne minute.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout