Miljenko Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Ja i dalje ne kapiram zbog cega njega ne koriste, Ako je mogao da ima onakvu minutazu , kada je igrao za San Antonio, ne vidim zasto ne bi mogao i u ovim pacerskim ekipama.
Time Crisis Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 35 minutes ago, Miljenko said: Ja i dalje ne kapiram zbog cega njega ne koriste, Ako je mogao da ima onakvu minutazu , kada je igrao za San Antonio, ne vidim zasto ne bi mogao i u ovim pacerskim ekipama. Nemaju potrebe da on igra pored one dvojice, slično kao u Detroitu, tamo je Dramond morao da igra makar sekire padale.
theanswer Posted February 11, 2018 Author Posted February 11, 2018 herel igra odlično, sa svojim ogromnim hendikepom u visini čovek se snalazi neverovatno. jbg, ja sam računao da će deandre sigurno biti trejdovan, ovako nema šanse. klipersima treba teo, sa svim njegovim manjkavostima i generalno meh formom ove sezone. on je jedini pravi plej u rosteru. sa duga dvojka bredlijem u ekipi to je još izraženije
ToniAdams Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 49 minutes ago, Miljenko said: Ja i dalje ne kapiram zbog cega njega ne koriste, Ako je mogao da ima onakvu minutazu , kada je igrao za San Antonio, ne vidim zasto ne bi mogao i u ovim pacerskim ekipama. zato sto je podrzao vucica. ne kapiram stvarno cudjenje, prolazi ga ko kako i kad hoce.
Time Crisis Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Najbolje neka Bobana vrate nazad u San Antonio, uzeo je pare, sad može tamo i za vet minimum slobodno. :P
ToniAdams Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 u SA je postigao nesto jace od 100 poena u sezoni, il se varam? koje minute je tamo igrao?
Time Crisis Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 12 minutes ago, ToniAdams said: u SA je postigao nesto jace od 100 poena u sezoni, il se varam? koje minute je tamo igrao? 54 utakmice, skoro 10 min. po utakimici
arheolog1981 Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Varaš se Odigrao 54 utakmice, 9 minuta po meču, 5.5 poena po utakmici. Uz sve manjkavosti u odbrani, 10 minuta po meču mogu da mu nađu Klipersi, a mogao je i Detroit... na svakoj a ne svakoj trećoj. Ofanzivno je žestoko nadoknađivao, a nije uopšte loš imao ni + /- Moje mišljenje Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Time Crisis Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 1 minute ago, arheolog1981 said: Varaš se Odigrao 54 utakmice, 9 minuta po meču, 5.5 poena po utakmici. Uz sve manjkavosti u odbrani, 10 minuta po meču mogu da mu nađu Klipersi, a mogao je i Detroit... na svakoj a ne svakoj trećoj. Ofanzivno je žestoko nadoknađivao, a nije uopšte loš imao ni + /- Moje mišljenje Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka To sigurno, bilo je npr. prilika gde su Pistonsi izgubili već na pola utakmice ili tu negde, mogao je bez problema u takvoj situaciji igrati ostatak, ali SVG praktično igra sa 7-8 igrača gubio ili dobijao.
Joe D Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 za cije babe zdravlje da mu klipersi nalaze minutazu? imaju dva kvalitetna centra, a boban ima 30 godina i verovatno nece biti tamo dogodine. u detroitu je mogao da ima vise minuta, nije bio ni los kad je dobio sansu, ali definitivno nije igrac koga mozs da koristis u svakoj utakmici.
Calavera Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 (edited) bobi je igrac oko kojeg moras graditi igru, a nijedan trener to nece raditi zbog igraca koji inace ne bi mogao da upadne u rotaciju. kvaka 22. mozda bi jedino stevens znao da ga iskoristi, ovo ostalo mrka kapa. inace, ovaj trejd se desio taman kad je u detroitu poceo redovno da dobija minute na odgovarajucim matchupima. bilo bi zanimljivo cuti ko je insistirao da se on ubaci u trejd, clippersi ili pistonsi. Edited February 11, 2018 by Calavera
Joe D Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 2 minutes ago, Calavera said: inace, ovaj trejd se desio taman kad je u detroitu poceo redovno da dobija minute na odgovarajucim matchupima. bilo bi zanimljivo cuti ko je insistirao da se on ubaci u trejd, clippersi ili pistonsi. ne verujem da je iko insistirao, moraju plate da se uklope da bi trejd radio i verovatno je bobanov ugovor bio odgovarajuci za to.
Recommended Posts