May 8May 8 1 minute ago, Zli Gli said:Au kakva sreca jebote, ne znam sto nisu pravili faul na +3 ali eto usralo ih, vracaju se kuciMajstorski su odradili narandžasti. Zaleteli se kao da će praviti faul, NHD se već spremio da iznudi tri bacanja, i onda se samo lagano povukli i potpuno zbunili NHD, kome je ostao šut mizernog procenta uspešnosti.
May 8May 8 Just now, MiddleClass said:Sad cemo da vidimo od cega je Valensija...A nismo dosad videli 2 brejka vratili protiv All star PAO-a?Ej sad cemo da vidimo u 5....
May 8May 8 Just now, Fanta said:A nismo dosad videli 2 brejka vratili protiv All star PAO-a?Ej sad cemo da vidimo u 5....Da, kad im se napune gace doma pitacu te, a sto se tice sudjenja - 12-24 bacanja. Imali su narandzasti sudjnene iz snova!
May 8May 8 Drakce u rodjaku sa sela kad je tamburao neku malu, sav pun sebe je pita "mala, oces me pohvaliti" a ona ni pet ni ses, sedam "e Drakce, kad bi ti znao Kako momci jebu"Tako se i ja lozio na zvezdin f4, al nisam znao Kako momci igraju basketa...Svemirska kosarka
May 8May 8 9 minutes ago, Vasilij Zajcev said:Može da gazi koliko hoće ako nema kontakt s loptom, a delovalo je da ju je bacio u dobar for.. Prvi bi to reklamirao Grent da se desilo.Žalio se Grent, i mislim da je u pravu. Iako ima smisla ovo što govoriš. Tri puta je gazio u aut, a čini mi se da je nakon trećeg gaženja imao kontakt sa loptom.SVID_20260508_221620_1~5.mp4