September 22, 20196 yr Ako si gledao ceo meč, kako ti izgleda Barsa? Pročitao samo vest, nema mnogo detalja o igri.Meni su oni u vrhu ekipa koje želim pratiti u sledećoj sezoni, dobru ekipu napraviše.Vanji želim lepu karijeru. Nekako mi je u Partizanu uvek delovao nedorečen, često preplašen... u poslednjoj sezoni bolji nego ranije. Ali mislim da može podići svoju igru na viši nivo.Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
September 26, 20196 yr neće moći više Čović i Ostoja da troše neumereno Fair Play steps added to form a European version of the luxury tax https://www.eurohoops.net/en/euroleague/939868/fair-play-steps-added-to-improve-competitive-balance/
October 3, 20196 yr fin uvod u sve ekipe, ima bar tuce zanimljivih debitanata za koje me zivo zanima kako ce se snaci u EL
October 3, 20196 yr CSKA se stanjio, Dzejms i Heket je jako los kombo plejeva. Makabi se vraca u 8, Barsa na papiru dobra u picku materinu. Asvel, Valensija, Alba, Zenit, Zalgiris i Zvezda najtanji. F4: Real, Fener, Barsa i ?
October 3, 20196 yr Isti utisak za CSKA. A cetvrti na F4, pa ja bih pikirao Makabi, mada bilo ko iz Efes/Armani/Himki takodje moze, zavisi kako i koliko se poklope kockice. Grci su mi isto tanki, nit tamo nit vamo. Zanimljivo ce videti kako ce se Olimpijakosov raspored odraziti na ucinak u EL, igraju drugu ligu Grcke sa nekim drugim timom tako da su prvotimci max fokusirani na EL.
October 3, 20196 yr Budžetska i ostala patkometrija se nastavlja ovde a fokus ovog topika ostaje na Evroligi.
October 3, 20196 yr I PAO ima svog Čovića. Vujukasovi minuti su kriminalni, čovek ni ne izgleda ko košarkaš, a tako i igra.
October 3, 20196 yr Dva minuta treće četvrtine Reala mi je bilo dovoljno da zaboravim svo divljenje Kampacu sa SP. Koliko su ogavni sa svojim reakcijama.